0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,325 puan) tarafından
Ya kizlar şarj giriş yeri ve USB giriş yeri yanmış gibi. Ve bugünde şarjdan çekince USB den kıvılcım çıktı. Geçen günde USB şarj giriisine oylebi yapışmıştı ki ateş gibi de yaniyodu. Zor çektim.ici siyah siyah . Korkuyorum elimde patlarsa yada şarj olurken patlarsa diye. Cumartesi memleke gidicm. O zamana yetişmez tamiri orda tamir ettircem . Sizce çok masraf açar mı ya inşallah bişey olmaz tamire gidene kadar. Aslında tamir edilse bile için rahat etmez . Yeni TLF alkalin diyor eşim. Bende isterim de . İyi bı tlfn alayım desen 3 bini gözden cikarcaksin. Eşim de ehliyete yazilacakti onun taksitini odycez takistle alsam ikisinin taksitini odeyemeyiz.  Napsak ya  dua edin elimde bişey olmasın. :(

7 Cevaplar

0 oy
(1,325 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bakin sağ i kararmış iici
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kablosu yanmış yeni jarz aleti al

(1,325 puan) tarafından
Canım tlfnun şarj giriş yeri de öyle dur onu da atim
tarafından
Giriş yerini degisirler. Oda 1 saate değişip veriyorlar cnm geçen esiminkini degistirttim
(1,325 puan) tarafından
Attım kuuzm çok bellli değil ama ortadaki yerin saginda çıkıntısı var erimiş gibi
(1,325 puan) tarafından
Yasa çok sevindim inşallah bişey olmaz. Şuan tlfn almak istemiyorum .
0 oy
tarafından
Sarj aletini değiştir ve Sarj yerini 20 30 liraya. Çok kısa sürede yapıyorlar 
(1,325 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah öyle olur . :)
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Telefon soketinde bişi yoksa şarj değişir pahalı olmaz
(1,325 puan) tarafından
Tlfn giriş yerindeki yerde sanki erimiş gibi foto ekledim şimdi yoruma canım. Sag tarafindA
(6,848 puan) tarafından
Net gorunmuyir ama orasida değişse çok para tutmaz cnm
0 oy
(1,325 puan) tarafından

image

sagda çıkıntısı var o da erimiş te yamulmus gibi :(
tarafından
Giriş ve jarz aleti değişecek 100 lira bı masrafı var. Cnm yarım saat 1 saatte değişir verirler o şekilde kullanma yarın imkanın varsa değiştir komple telefondan olursun. Allah korusun patlar anlamazsın ev yanar rabbim göstermesin
(1,325 puan) tarafından
Ya burda iyi bir tamirci vardı kapatmış başka yakında yok. Eşim calisiyo bende çıkamam ki . Memlekette annemin tlfnunu tamir eden vardı onu d iyi demişti. Oryaa gideene kadar bekleyecek saniim gene :(
tarafından
Dikkatli kullan canım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bı saatte yaparlar onu çok fazla da tutmaz. Şarj soketi ni değiştiriyorlar.
0 oy
(3,967 puan) tarafından
2 sene once benim telefonda casper via 1 di ekrani kirildi 200 tl yaptirdimn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
14 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Summer33 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
25 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,565 soru

23,988,719 cevap

326,855 kullanıcı

...