0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eğer travmatik bir olay yaşayıp atlatamayıp etkisini hâlâ üzerinde hisseden varsa barış muslu diye biri var instagram üzerinden ücretsiz demolarla bilinçaltı temizlemesine yardimci oluyor. Bilgilendirmek istedim:)

Yalniz bazı insanlar demodan çıkınca kustum,aglama krizinden cikamadim vs yazmislar bunlar da olabiliyor bu da ek bilgi.

Şahısla hic bir alakam yok arkadasimin tavsiyesi üzerine tanıyorum 1 kez demosuna katildim çocuğumdan dolayı yarım biraktim ciktim o gece rüyamda bana travma yasatan kisiyi görmüştüm bilemiyorum etkili olabilir.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 3cu sezerynda travma geçirdim 5aydrda var
tarafından
Yani neden cocuk doguruyoruz sanki diye düşündüm direk insan olarak neden var olmuyoruz ya da ne bileyim farklı bir şekilde üreme gerceklesmiyor mesela bölünerek cogalma vs daha acısız bir sey olabilirdi ya da neden bebek olarak doguyor direk insan olarak dunyaya gelmiyoruz vs sacma sapan seyler geldi aklima :D
tarafından
Bu arada profilndeki yemek ne yemegi bide onu profil resmi yapmak nerdem aklina geldi:)
tarafından
Oncelikle günaydın cnm rabbim bizi topraktan yaptğı icn tekrar topraga döneceğiz yani aslında rabbim biz insanları cok güzel yaratmış
Yemeğin adıda dumbul çorbası
Değişik tatlar denemeyi seven ve tatli yemk vs yapmayı cok sevdgim icn profilimide böyle yaptım nefis tariflerde sayfa açtım kendime
tarafından
Afiyet olsun cnm pek isim olmaz degisik tatlarla benim isim değişik alemler :)))
Haklisin halegal insane fi ahseni takvim diyor ayette
Biz insani en Guzel surette yarattik ordan esfeli safiline dusmek de alayi illiyine cikmak da var Allah alayi illiyine cikmayi nasip etsin...
tarafından
Aynn cnm
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından

Arabanın altında kalmıştım hala unutamam o olayı :'(

tarafından
Iyi ölmemişsin
(3,740 puan) tarafından
Annemin beni arabanın altından çektiği anida unutamıyorum :( 3 ay ayağım alçıda kalmıştı ama
tarafından
Bence senden cok annende travma olmustur
(3,740 puan) tarafından
Oda etkilendi tabi
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Nasıl bı demo imiş o çok merak ettim 
tarafından
Gecen gece saat 23:00 gibi başladı sana travma travma yasatan kişi ile konuşup bazı vuruslar yapiyorsun beynine köprücük kemigine falan tabi herkeste farkli etki oluyor kimisi kustu kimisi aglama krizine girdi vs
Genellikle ebeneyn ya da patron ya da kaynana kayınpeder üzerinden oluyormuş.
Ama eşi icin isteyen de vardi.
(12,763 puan) tarafından
Himm baya ilginç mis
0 oy
(672 puan) tarafından
Hanımlar yapmayın bilinçaltinizi temizleyen kişi bilinçaltıniza biseylerde yükleyebilir. Bunlar tehlikeli işler hiç duymadınız mı yada okumadınız mı bunları 
tarafından
Ne gibi meselâ
(672 puan) tarafından
PBioenerji… Reiki… Yaşam Çiçeği… Rakamlarla mutluluk arama… Ay, Venüs’e yaklaşmış; Mars, Venüs’e kaçmış…” saçmalıkları..
Meditasyon, yoga bilmem ne terapi sana namazın vermediği huzuru veriyorsa, bilinç altını Rahmani değil, şeytani enerjiler doldurmuş demektir.

Başta elbette, ‘şifa’ gelmiş gibi görünür.

Kendini iyi ve arınmış hissedersin..

Ama bilinçaltın artık kimlerin elinde?

Ne ile doldu zikir ile dolmayan boşluklar?

-Yağmur ibiç -
tarafından
Namaz kılıyorum allaha şükür ama bu anksiyete veya depresyon halleri veya cocukken yasanilan travmalar çözüme ulaşmıyor namaz kiliyoruz diye maalesef elbette kilinmasa daha kötü olunur muhakkak ama tam bir çözüm olmuyor onu diyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,512 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dozdere1 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.