0 oy
302 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kilolu değilim ama etim yumuşak o eskisi gibi sert değil.normal doğum yaptım.herkes de böyle mi?sezeryan doğum yapanlar da bile.selulitlu sanki her yerim.

9 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Korse kullanmadın mı
(5,483 puan) tarafından
Ben düz korse almıştım toparlamadı maalesef
(2,123 puan) tarafından
Kuzum valla paraya kıymak gerekiyo ya yamuna pahalı ama ondan iyisi yok ondan once bende gittlm 50 tlye alfım karnımdan haric heryere gitti
(5,483 puan) tarafından
Benim de karnım maşallah kaldı, 25 kiraya almıştım
(2,123 puan) tarafından
Parana kıy yamuna al pisman olmazsın
(5,483 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, alacağım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korse taktın mi bide bol su iç spor yap gidiyor gobek kismi
tarafından
Az taktım korse
tarafından
Bnm ablam da doğum yaptı şimdi vücudu sert korse taktı bilm Z sjn ki doğum yapmış bir çocuğu var  bir de çalışıyor  hareket de etkili spor yapmak bol su içmek belki zmanala  döner eski haline vücut
0 oy
tarafından
Valla hıc oyle olmadım ama korse taktım yuruyus yaptım hep hala da yapıyprum 1 saat gunde 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bende normal doğum yaptığım halde, hatta korse taktığım halde karnım kaldı. Bacaklarım yumuşadı, çatlaklar desen cabası
0 oy
(3,834 puan) tarafından

valla ben dogurmadan once yumusaktim simdi biraz daha sert oldum :D:D spor yapman lazim bence. bide beyaz tenliler hep bi ekside oluyor esmerlere gore. cilt yapisi daha sert ve sıkı esmerlerin beyazlarin daha cok kirisiyor daha yumusak vs vs. 

0 oy
(3,596 puan) tarafından
Hergun aynı saatte kas hareketleri yap canım 4. Bebeğimi doğurdum şükür öyle rahatsız edecek şekilde değil vücudum tavsiye ederim kendini salma sakin 
0 oy
tarafından
İki normal doğum yaptım valla kilo bile almadım hiç bsi yapmadım vücudum 1 ayda toparlandi. Bünye ile alakalı bsi
0 oy
tarafından
Sezeryan benim 2 ay oldu karnim catlak ve hala gobekliyim
0 oy
tarafından
Korse kullan sikislastirir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
+1 oy
2 cevap 190 göst.
7 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,495,235 soru

24,427,187 cevap

352,147 kullanıcı

...