0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar Gebelik şekerim var diyet yapıyorum ama yeterince düşmüyor çok endişeleniyorum bebeğim için doktorum bı sure daha diyete devam et dedi ama bı dahaki randevuya kadar yüksek şekerle nasıl gezicem. İlaç vermesi için ısrar mi etsem ilaç ile dusurebilen var mı yada benim gibi dikkat etmesine rağmen düşmeyen var mı olumsuz bı sonuç oldu mu :(

Gebelik bölümünde pek yardımcı olabilen çıkmadı buraya danışmak istedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tok karna kaç çıktı şeker sende
(1 puan) tarafından
180 lerde cikti
tarafından
Açlık sekerin peki canm niye sana ilaca baslamadi
(1 puan) tarafından
Aclik Normal olduğunu söyledi ama niye başlamadı bende anlamadım ısrarla diyete devam et bakalım diyor ediyorum zaten de düşmediği için hep huzursuzum bebeğe bişey olur mu korkusu var içimde
tarafından
Bn tokluk baktılar 102cikti sonra gene tatlı su ictim 144cikti sınırda dedi şeker
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım ilac vermıyolar benim gibi insilun kullanırsın bendede seker var :(
(2,123 puan) tarafından
Verirler canım merak etme ama korkacak bisey yok benım 160 larda felan oluyodu diyete ragmen dusmedi en düşük dozda insulin başladılar
(1 puan) tarafından
Anladım canım zor mu peki nereden vuruluyorsun herhangi bi yan etkisi yok sanırım değil mi
(2,123 puan) tarafından
bacakdan ve koldan vuruluyorum acımıyoda ignesi çok minik senin 1.saat toklugun kac
tarafından
Benim diyetle düştü 77 filan çıkıyor tokluk dün 83 du mesala ama artık yemek yiyesim gelmiyor yemek yemenin hiç zevki yok diyet yuzunden
(2,123 puan) tarafından
Gayet ıyı senınkı tokluk 1.saat 140 uzerı sıkıntı madem diyetle dusuyosa bu kadar ısrar etme canım benim bile endiselerim var acaba vucut insilune alısırmı dogumdan sonra devam etmek zorunda kalırmıyım diye
0 oy
(3,725 puan) tarafından
180 oldukça yüksek insülin başlanmalı diye biliyorum. Benim diyetle düşmüştü şekerim o yüzden kullanmadım
0 oy
(5,445 puan) tarafından
Kuzum kendim hemsireyim ve gebelim sekerinide bizzat yaşadım 

1. Ilac degil insulin baslaniyor

2.diyetle takip dusmez ise insulin baslayacaktir sabak ogle aksam ac tok 6 kez olcum yapip yazin bir hafta

3.dahiliyeye degilde endokrine gitmeni tavsiye ederim 

4.aclik 90 tokluk 140 gecmez ise insuline gerek kalmiyor bu sinirlar icinde tut 

5.ara ogunleri atlama bir porsiyon meyve yiyorsan yaninda mutlaka sut yada az yogurt ye noturlesin pirinc patates havuc bezelye beyaz ekmek aburcubur hamurisi tatli yasak gunde 3 lt su ve 15 dakika yuruyus yap 

6. Stres de en az seker kadar bebegi etkiler bir hafta takip et dikkat ederek sonra endokrine git stres yapma hepimiz az cok geçiyoruz bu yollardan sormak istediğin baska birsey varsa sorabilirsin canim =)
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Diyetle düşmezse ilaç verilmiyor gebelere insülin verir kaç çıkıyor şekerin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 76 göst.
+2 oy
4 cevap 75 göst.
+2 oy