0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızımın ağzının icinde Beyaz bir tabaka var kizlar damağında. Göğüs ucumu yıkayıp sürekli emziriyorum doktor emzirdikten sonra çay kaşığıyla az bi su ver demişti ama ben vermedim kız sütten su ihtiyacını karşılıyor diye. Ama geçmemiş nasıl tedavi etmem gerek her bebekte olur mu normal bir durum mu ? Siz neler yaptınız geçmesi için ? 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,615 puan) tarafından
Karadut şurubu sür ben kızımda kullandım geçiriyor
-Reklam-
+1 oy
(4,655 puan) tarafından
Karadut surupu ve ağız mendiliyle karbotli su ile bastırmadan temizle canim 
(748 puan) tarafından
Kesinlikle ise yaritor
0 oy
(651 puan) tarafından
Bizim ilk doğduğunda vardı göğsüm sürekli temizdi dikkat ediyordm sonra kendiliğinden geçti ılık suyla yıka ver bide dr danış tülbent ile ağız silme işlemi var onuda yapablrsn 
0 oy
tarafından
Temiz bir tülbent ile karbonatlı su yap tülbent ile dilini sil benim ki öyle yaptım iki güne gitti 

Pamukçuk diken gibi batar diline bebeğin rahat ememez bile
tarafından
Her emmeden sonra muhakkak su içir bu kaç kaşık korkma
tarafından
Sadece su versem doktor ver dedi bn vermedim. Karbonatlı su ve tülbent demedi
tarafından
Karbonatlı su ile tülbent dememiş olabilir ama eskilerim izinde var bir bildiği bak benim kaynanam olsun nenem olsun hep böyle söylerdi ben yaptım çok şükür faydasını da gördüm sana da fikir olsun diye söyledim hani doktora da sordum bir sıkıntı olacağını söylemedi bana yine de sen bilirsin canım
0 oy
tarafından
Benim bebeğim dünyaya gelince ben hep su verdim, günde bir yada iki çay kaşığı su ver bence ,

Tabiki yinede sen bilirsin annesi 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Karbonato su ile karistir ve temiz bir tülbent ile sil cnm kanayabilir korkma benimkinin dudaklarına kadar olmuştu resmen kanıyordu ama hemşire öyle iyileşir dedi doktorda öyle iyileşir dedi 2 günde birşeyi kalmadı ama sakın ihmal etme yoksa açıdan emmek istemez 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
doktor su ver dese vermeyiz verme dese veririz millet olarak herseyin tersini yapıyoruz ver annesi benim iki çocuğum doğduğundan beri içti hiç pamukcuk görmedim nasıl bilmiyorum bile 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Canım eczanede ilacı var surceksin 2 günde geciriyo onu bulundur evde çok iyi
0 oy
tarafından
Karbonatlı suya tulbent batır serçe parmağına dolayıp sil. Bende çok kaçtım bu işten. Canı aciyordur felan diye ama olmadı yani bunu yapmadan geçmedi 
0 oy
tarafından
Karbonatlı su yap temiz bi tülbenti içine batırıp sık sonra dilini damağını iyice temizle ben hep öyle yaptım şuan 4 aylık hicbirsey kalmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
31 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,005 soru

24,066,634 cevap

330,402 kullanıcı

...