0 oy
325 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,583 puan) tarafından
Kizlar basur icin doktora giden oldumu aranizda nasil muayene ediyo arkadasim dedi parmaginla muayene ediyomus aciyomus 

9 Cevaplar

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben gittim öne doğru eğilerek bakıyo parmağıyla kontrol ediyo ama benim canım acımadı öyle kanama oluyordu bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gittim çatala yattım  parmağını  soktu doktorcuk
0 oy
(460 puan) tarafından
Canım ben gittim ama hamileydim foto çektim baktı öyle 
(2,583 puan) tarafından
Ay gercektenmi bakiyomu oyle ya inanki oraya domalipta baktirmak istemiyorum hem korkuyorum cok aciyomus parmagini sokunca bende hamileyim artik dayancak gucumde kalmadi kac gundur gecmedi basurum bu gideyim diyom sonra korkudan geri cekiliyom
(460 puan) tarafından
Yok benim hiç parmak olayı olmadı valla 3 yıldır var bende bi ilaç vermişti halen kullanıyorum sadece bi ameliyat geçirdim anestezi kabız yapmıştı ilacı almayı unutmuştum en son o zaman basur acısı çektim çok şükür bende başta gitmemiştim ama git o acıyı bilirim çekme sonra dicen boşuna gitmemisim
(2,583 puan) tarafından
Ya acisi zaten öldürüyo insani yeminle iste bu korku yokmu adami geri cekiyo ya bide benim sigortamda yok ama nasil olcak bilmem komsu dedi analik hakkindan yararlanirsin diye hamileyimde
(460 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ben devlete gittim ordaki doktorlarla aram iyi
Bence git o acı herşey yaptırıyo doğumdan sonra daha kötü oluyo resmen hergun şimdiden önlemini al ben ilk bebegimde almamıştım hergun serum alıyordum ikinci çocukta ılacimi düzenli alınca 1 yıldır şükür iyim
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Eşimle gittik parmakla bakiyormus malesef
0 oy
tarafından

Ahahahahaha kusura bakma ama en çok korktuğum şeylerden bir tanesi ben gidemem :D 

tarafından
Ayy tövbe bende yorumlara güldüm hastalık ama ayy Allah kimseye vermesin ya
tarafından
Amin amin Gülüyoruzda çekene zor ben çok korkuyorum herhalde bende olsa ben gidemem hem korkudan hem utanırım
tarafından
Ay evet ya
0 oy
tarafından
Gittim ama baktığını bilmiyor dum eşim çok sinirlendi birdaha asla göndermem dedi :/ erkek ler işte, sıcak suda otur sıvı şeyler tüket acı yeme ilaç verdi kullanmadım 
tarafından
Kız demeyeydin kocana anoov ayy
tarafından
Burnumdan getirdi valla
tarafından
Erkekler işte
0 oy
(3,979 puan) tarafından
Evet kac kere gittim yok aciyomu parmakla konrtrol yapiliyo ic basir daha cok aciyo benimki dis basur sarkma var sadece onuda bisey yapmiyom krem yada bisey kullanmiyorum en son hamileyken kontrole gittim
0 oy
tarafından
Bende gittim canım parmakla kontrol ediyor :(
(2,583 puan) tarafından
Ayy ya en cok korktugum sey komik olcak ama kocama bile domalmadim hep bu yuzden kavga ettik bide doktora domaldigimi ogrenirse :)
tarafından
Hahaha saglik herseyden onemli kiz nolcak tam soymuyo zaten hafif siyiriyon eliyle bakiyo görmüyor bile :D
(2,583 puan) tarafından
Ayy sen soylerken bile tüylerim diken diken oldu valla :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 381 göst.
+3 oy
8 cevap 213 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
9 cevap 325 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde GizemGY (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,250 cevap

329,713 kullanıcı

...