0 oy
3,176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
ARKADAŞLAR BİKAC AYDIR BURADA YAPMIŞ OLDUĞUM PAYLAŞIN DOLAYISIYLA BAŞTA ADMİ OLMAK ÜZERE HEPİNİZDEN AYRI AYRI ÖZÜR DİLERİM, ADMİN HAKKIMIZDA HUKUKU SÜRECİN BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ KENDİSİNDEN Huzurunuzda başlatmamasıni rica ediyorum, yaptığım bi hataydı bir daha bu tür hatalara düşmeyecegime namusum ve şerefim üzerine ant içerim

50 Cevaplar

0 oy
(3,799 puan) tarafından
Konu ne çok merak ediyorum.  Biri desin catlicam neler kaçırdım.  
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Ya kız özür diliyor ne yapmış adam mı öldürmüş ayıp etmeyin yazık ya keyfi kaçar buranın ypksa
(26,237 puan) tarafından
Malesef edepden yoksun insanlıktan nasibini almamış mahlukat bunlar iyi oldu bence haketti
(272 puan) tarafından
Vallahi Allah affetsin diyorum başkada bişey demiyorum
(26,237 puan) tarafından
Allah ne güzel hakkını verdi bak kurban olduğummm
(272 puan) tarafından
Aslında Bi ceza uygulansa iyi olur ne bilim tekrar başka biri yapmaması için
(26,237 puan) tarafından
Mahkemeye verilmiş
0 oy
tarafından
Kimsede saygı kalmamış kadının kadına saygısı olcak ilk önce, sanal diye herşeyi söyleme gibi bi hakkınız yok 
0 oy
tarafından

Şurada azamelia gibi haysiyetli şerefi olsan etmezdin zaten bu terbiyesizliği onun nasıl birisi olduğunu biliyon mu kalbini insanlığını boş yapma kadın yersin küfrü şimdi 

(12,763 puan) tarafından
Severim seni rahime boşver sen :)
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Güçlü tanıdığına noldu kız :))) 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Az önceki  nursan  cok  iyi  olmuş  
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Sırf egonuzu tatmin etmek için burda saldırışa geçin anca çok hoşunuza gitmiyorsa uygulamaya girmeyin zorunlu değilsiniz. 
0 oy
(426 puan) tarafından
Birkaç saatliğine programa girmedim ortalık karışmış :D neler kaçırmışım neler :D hangi post o bilen var mı merak ettim :))) 
0 oy
(874 puan) tarafından
Milletin ağzı torba değil ki buzesin sanırım birini buzecekler adalet önünde :) 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bu tür insanlar sanal diye kendini üstün sanip duygularini tavan yaptırıyor sonrada mahkeme deyince geri vites yok öyle birşey ettiğiniz hakaretleri çekin ilk önce saygıyı öğrenin sonrada sanalda bile olsa kimseye hakaret etmemeyi umarım parada olsa bir ceza alirlar 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,135 göst.
16 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (221 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 786 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
14 cevap 1,686 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,719 soru

24,114,932 cevap

333,186 kullanıcı

...