0 oy
1,660 göst.
Diğer kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Benim bebeye memeyi bıraktırdım kademeli olarak bıraktırmistim bugün 4. Gün oluyor hiç vermiyordum ara ara isterdi ama oyalayinca hemen unuturdu. Şimdi uyurken ağlaya ağlaya uyudu onun için olduğunu biliyorum. Ben de ayağımda sallıyorum uyusun diye ama bıraktığım an ağlıyor. Hatta parmağımı yakaladı emdi :( dört gündür uyutur hemen çıkardım odadan gece uykusu güzeldi şimdi resmen uyanıp uyanıp duruyor yengem küçük bebeğini emzirdi onu gördü ondan mı yapıyor :( 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir ya  tabi. Tam unutcakken.bizde bırakıyoruz. Yakası açık bile giyinmiyorum aklına gelmesin diye
(4,034 puan) tarafından
Öf ya nasıl akıl edemedim şimdi ikimiz de cezasını çekiyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir cnm daha erken unutması için kaç aylık

Şükür bnmki kendi bıraktı 20 aylıkken 
(4,034 puan) tarafından
17 aylık 18 olmasına az kaldı hamileyim hem de sütüm azalmıştı ya çok üzülüyorum istediğini biliyorum ama vermiyorum diye umudunu kesiyor ama unutmuyor
tarafından
Unutur cnm az sabır rabbim yardımcın olsun
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Kıyamam zor olur çocuk içinde şimdi 

(4,034 puan) tarafından
Evet unutmasıni bekleyeceğim artık :(
0 oy
tarafından
Hamilelikte zor mu oluyor emzirmek acaba ben olsam sütümde varsa 2 yaşına kadar muhakkak emzirirdim o daha çok küçük çünkü vebali üstümde kalır öyle düşünürdum  kesemezdim sütten m daha yeni gebeysen emzir bence 22 aylık olsun en azından sütun tadı değişirse kendi redeeder zaten bilemedim kıyamazdım ben sen bilirsin en iyisini
tarafından
Zor olmuyor ben kızım 6 7 aylıkken hamile kaldım hala emziriyorum herkes kes dedi dinlemedim. Şuan kızım 15 aylık olmak üzere oğlumda doğmak üzere kızımı kısa süre sonra keseceğim.. Ne olursa olsun emzirmek istdim bırakacaksada kendi bıraksın dedim bırakmadı bende devam ettim
tarafından
Helal olsun sana çünkü o süt onun hakkı.  Bebek doğduktan sonra emzirmezsin o zaman doğan bebegin hakkına girmiş oluyor der büyüklerimiz . Yeni bebek anne karnına  düşünce aktif  bebeği kes doğmamış  bebeğin hakkı derler ben buna inanmıyorum doğmamış bebeğin süt hakkı nasıl olsun anne karnında
tarafından
Vallahi kim kimin hakkıdır ney neydir bilemem. Ama eskilerin lafına artık inanamıyorum yok kes zehirler 2 side etkilenir falan yalan hikaye. Çok şükür bin şükür ikiside çok iyi.. Böyle olam herkese tavsiyem elinden geldiği kadar emzirsin kesmesin hiçbir sorun yoksa tabiki
(4,034 puan) tarafından
Eskilerin lafından değil ki anemler hemen kes diye üstelediler ben devam ettim ama süt kalmadi artık yarım saat falan takılıyordu  6 aylık oldum resmen çekiyor çekiyor boş damarı zorluyor  ikimize de faydasiznolmaya başladı
tarafından
Anlaıdm canım hayırlsıı olsun illaki tabiki zorunda değilsin dediğim gibi herhangi bir sorun yoksa devam etmelisin ama boş olmayan memeyi de ne yapacak çocuk. Bazen benim kızımda çok emiyor süt olduğu halde damarlarımı çekiyor gibi hissediyorum canım yanıyor. Bende zaten kısa süre içerisinde keseceğim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Yazık kzum ya tüh kötü olmuş tabi anlamıştır ondan keşke görmesyms.. mecbur mu bıraktırmak zorundasn
(4,034 puan) tarafından
Artık birsey yok ki çekiyor çekiyor gelmiyor boş damarı zorluyor yarım saat falan emiyor
0 oy
(54,175 puan) tarafından
kiyamam ya senin icinde cok zor oluyodur agladiginda
(4,034 puan) tarafından
Evet zaten kıyamıyorum şimdiye kadar iyi gidiyorduk bugune kadar işte
(54,175 puan) tarafından
sabir taşı denedin mi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 770 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy