+1 oy
4,777 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Evet başlığı görününce çok şaşıracaksınız 2 buçuk yıllık evliyim 3 aylık kızım var eşim polis severek evlendim ailemin herşeyi onun için geride bıraktım görev yaptığı yere geldim herşeyi göze aldım hamilelik boyunca burnumdan getirdi kahvehanede eve gelmezdi 7 ayında bende gizli defalarca kredi çekip idaa da yemiş şuan toplam 200 bin borcu var affettim bebeğimiz olacak diye kredi cektim alyansama kadar sattim 33 haftalik iken corana oldum 4 gün yattım ben hasta yatar iken içki içmiş doğuma ailemin evine gittim ben orada iken 15 bin bidaha borç yapmış yine affetim doğumum sorunlu geçti sütüm gelmedi bu arada sürekli ailem ile onun arasında kaldım doğum yaptim yine oynadı kızım 3 aylık halen oynuyor evlendik evleneli bir kere bile parasının hesabını söylemedi ailesi dersen beş para etmez  daha bir kere bile gelmediler o kadar sorun yaşadık doğum yaptım boşanmayı çok düşündüm ailem zaten boşanma taraftari üstüme kredi var ve küçük bebeğim. Var elime verdiğin harçlığın hesabını bile abalsina veriyor neden verdin nie verdin diye ablasına borcu var diye ona karşı hiç saygım kalmadı çok özür dilerim gerikazli ***** gibi cümleler kullanıyorum oda bana keşke ölse en azından öldü derim başıma bela olmaz diyorum resmen 

39 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Canm benim ya Allah yardımcın olsun
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her defasında affedip neden ona para verdin 

Kendi pisliğini odesin
(63 puan) tarafından
Çocuğum olacak diye karnım burnunda baba evine dönmek istemediğim için
tarafından
Keşke donseydin daha iyi olurdu ama kısmet umarım biran önce kurtulursun
0 oy
tarafından
Ölse bu seferde alacaklılar seni  yakana yapışır ölsede kurtulsan keşke =/ 
(63 puan) tarafından
Ölse umrumda bile olmaz ailesi peşime düşer maaşı falan kalsa aç köpekler bildiklerini halde sakladılar
tarafından
Boşan kurtul böyle nereye kadar devam eder ki
0 oy
(205 puan) tarafından
O aliskanligi birakmasi coook zor, bu durumda asıl cocugun icin ayrilmalisin bence. Devam edersen ortak oldugun borc da artacak, cektigin kredi de, muhtemelen daha da fazla kredi cekmen icin zorlayacak seni. Sizi dusunmeyeni sen hic dusunme, kendini kurtarmaya bak. 
(63 puan) tarafından
Haklsin canim
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim. Borcu beklersen bosanamazsin yenileri cikar. Avukata sor nasil kurtulabilirim diye
(63 puan) tarafından
Haklsin canim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Senin üstüne kredi niye var
(63 puan) tarafından
Doğuma yakın elimizde hiç para yoktu bebeğin eksileri için çektik ona çıkmıyordu
(2,321 puan) tarafından
Bian önce üstündeki borcu bitirt
(2,321 puan) tarafından
Sen ne iş yapysn canım
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inş bi sabah kalktığında pişman olur aklı başına gelir 
(63 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ailen arkandaysa bosan derim ben. kadinlar cabuk toparliyor bebisin de daha kucukmus. buyudukce baba kavrami olusacak bu sefer ayrilmak istesen de evladin uzulecek. 

ama kumar illetine boyle tutulup da kurtulmasi zor yani. 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Cok zor ya bi destek almali esin bagimli olmus iyice
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim eşim de polis ağzı bozuk saygısız ilgisiz kimse bana dokunmasın modunda bekar gibi yaşıyor.. bende çok soğudum bunaldim benim memleketimde şu an 4 sene sonra tayin gidecek bende o gitsin ben kalırım burda diye düşünüyorum.. evlilik zamanla oturuyor bakalım düzelir belki benim düzelecegim bir nokta yok çünkü 
(63 puan) tarafından
Polislere has. Bir durum bu galiba
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bence onu yol yakın Ken bırak 
0 oy
(1 puan) tarafından
Öldü mü barii ?
0 oy
(68 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah. Allah senide kızınıda selamete erdirsin
(2,563 puan) tarafından
Eski post
0 oy
(24,307 puan) tarafından
Yani keşke üzerine kredi çekmeden önce boşanmayı düşünseydin hastalık gibi bağımlılık gibi bir şey bu ha uyuşturucu kullanmış ha iddia kumar oynamış aynı şey zaten bir ailenin sorumluluğunu alabilecek biri değil o belli. Yakanı kurtarabilirsen kurtarmaya bak onun zaten sonu yok seni de bataklığa sürüklemesin
tarafından
Post hortlamış. Ne oldu acaba ins duzelmistir
(24,307 puan) tarafından
Yazdıktan sonra fark ettim :(
(2,231 puan) tarafından
Yukarda yeni üye biri var güya o yazmış okumak için cevapları
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ah kuzum ah.iste bunu diyoruz affedilmek azitiyor insanları.kudurmus kocan .Allah yardımcın olsun.hem borç hem ablaya hesap veren erkek var yanında Allah kolaylik versin
0 oy
(603 puan) tarafından
kredi çekmişsin onun borcunu ödüyor mu
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım Rabbim gönlünün muradını versin inşallah 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Yani madem ölmesini isticek kadar sevmiyosun sıkıldım soğudun boşan. Daha kolay değil mi? Ailende boşanmandan yanaymış. Sonra ben çok çektim deme kendin yapıyosun bunu kendine. Sevgisiz sağlıksız bi ilişki içinde çocuk büyütmek daha mı önemli elalemin ne dediğinden. Asla anlamadım anlamicam bu düşünce tarzını. Sevgi yok saygı yok huzur yok çocuğa yazık değil mi bu durumda. 
(2,753 puan) tarafından
Eski postmis bakalım belki şu anda boşanmıştır bende merak ettim
(1,243 puan) tarafından
Tarihe bakmadım ilk defa önüme gelince sinirle yazdım :D  ama umarım boşanmıştır
0 oy
(8,836 puan) tarafından
Aman kız benim annemde ölmesini bekliyor 33 yıl oldu hala yaşıyor babam keşke ölse. Valla çocuğa da zarar böylesi. Ailen yanında ne güzel boşa kendi çöplüğünde sürünsün. Ne derdini çekiyorsun ki? Düzelmez böyleleri. Dedem desen o da 82 yaşında düşün daha ölmedi. Ölümü bekleme boşa Kurtul. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,794 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,059 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,788 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 896 göst.