0 oy
1,162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Demin kızımın üstünü değiştiriyodm birden aglamaya başladı ugundu gitti resmen 1 dk boyunca mosmor oldu ses gitti nefesi ambulansı arayacaktım ya :( bazen böyle oluyor :(:( :'(

25 Cevaplar

0 oy
(15,088 puan) tarafından
Ağlarken tıkanma morarma kansızlık ile ilgili dedi dr bize canım değerlerine bir baktır 
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Kansizliktan olur ablamın ikizleride olurdu. Dr kendi başlarına işlerini görene kadar olur demişti geçti çok şükür yinede bi dr göster ama
0 oy
(39 puan) tarafından
Benim yeğenimde böyle oluyordu küçükken katılma diyorlar buna morarıp elimizde ölü gibi gidiyo4du az yaşamadık o korkuyu yengem öyle olunca doktor ağzına üfle yada etini az sık demişti sonra zamanla onunla inatlasmayâak o hale getirmemeye çalıştık atlattı şükür 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Doktora mutlaka gotur canım morarma si normal olmayabilir allah korusun kalp vs olabilir 
0 oy
(437 puan) tarafından
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ne kadarlık bebeğin.Bir de ugundu ne demek?

Ben büyük oğlum da yaşadım doğduktan sonra başladı . Aglarken ağlamaya devam ediyor ama ses gidiyordu sonra morariyordu .O zaman götürdük mu hatırlamıyorum 2 aylikken bronşit,zatürreden yatmıştı o zaman demiştim doktora baktılar bir şey çıkmadı çok şükür. Bir gün yanında oldu doktorun havaya salladım ufledim kızdı öyle yapma diye.Devam ederse bekleme götür doktora

İlgili sorular

0 oy
105 cevap 3,124 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.
15 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aselllim (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,198 göst.
24 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 872 göst.
12 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,409 soru

24,085,508 cevap

331,451 kullanıcı

...