0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1yasina giricek oğlum var 1 haftadir huy değiştirdi elimdeki herseyi istiyor o an ne varsa vermeyince aglama krizine giriyor mutfakta is bile yaptirmiyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama ağlaması bitmiyor susmuyor hicbi zaman bagirmadim kızmadım oglumuda uzmek istemiyorum nasil bi yol izlemem lazim onada hak veriyorum enerjisini atamiyor butun gun evdeyiz cok üzülüyorum artik

6 Cevaplar

+2 oy
(1,430 puan) tarafından
Dizginliyemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Genellikle hep kızımın dediği oluyor ne ben ne babası dizginleyemiyoruz o bize göre değil biz ona göre yaşıyoruz
tarafından
Biz ogluma göre hareket etsek sonumuzu düşünemiyorum canim evde tv buzdolabi kalmaz :)
(295 puan) tarafından
Kısıtlayınca çok ağlıyor bende zarar vermeyecek şekilde oynamasına izin veriyorum keşfedince sıkılıyor bu sefer de başka biseye sarıyor
tarafından
Benim oğlum nerde zarar var kendisi orda malesef
(295 puan) tarafından
Bırak keşfetsin sen kisitladikca o daha çok merak eder dikkat et kendisine zarar vermesin bi süre sonra ilgisini çekmiyor zaten
0 oy
tarafından
Dizginleyemiyorum =/ 5ve 2 yaşında iki kizim var sabahtan akşama kadar birbirlerini yiyorlar çığlıkları beynimde yankılanıyor yapmayın yavrum nolur siz düşman değilsiniz kardeşiniz diyorum ne fark eder deyip yine sac saca girişiyorlar ") aklımı cildiracaaağaaamm
tarafından
Benim oğlum tek kimseyi gördüğü yokki yazik evde napsin çocuklar
tarafından
Seninki yalnız yapıyor benimkiler kardeşli olduğu halde yapıyor yani zamane çocuklarının en büyük sıkıntı bu evde kapalı olmak allah bize sabır versin
tarafından
Amin insallah nerede zarar var kendisi orada elini yalar fise sokar tvye oyuncak atar buzdolabinin icini bosaltir cam bardak tabak hepsini gider tvye atar kirar bu 3.tvmiz artık:(
tarafından
Valla hiç çok görmüyorum inanki aynısından bende iki tane tek kendilerine bir şey olmasında rabbi m esirgesin gerisi hiç dert değil yerine konur
tarafından
Bende oyle diyorum kendine zarar gelmesinde
0 oy
tarafından

1 yaş sendromu sonra 2 yaş sendromu öyle öyle devam ediyor valla dizginleyemiyorum canım :D

tarafından
Zararq gitmese amenna ama kendine zarar vercekler seyler yapiyor hep
tarafından
Aynı valla benim oğlan istediği olmasın yeterki atardı kendini yere geçer kuzum hepsi geçer bilse canı yanacağını yapmaz ama çocuk işte
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Sen onu iki yaşında gör birde dizginle ye miyor um m m 
tarafından
Allah yardımcınız olsun vallahi ya
0 oy
(3,209 puan) tarafından
1 yaşa girer girmez ayarlar bozuluyor ama inatlaşmazsan eğer bir süre sonra düzeliyor canım. Sen ben kavgasına girmemeye çalış. 
tarafından
Hic uzmuyorum kizip bagirmiyorum dedigi oluyor
(3,209 puan) tarafından
Sınırlar dahilinde dediği olursa sıkıntı olmaz canım ama sınır koymaya da başlamalısın.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 300 göst.
+1 oy
12 cevap 303 göst.
0 oy
24 cevap 486 göst.
+2 oy
16 cevap 544 göst.

Kategoriler

1,493,541 soru

24,402,029 cevap