Kızım 2 aylik dün oldu bi kaza korunamadik ertesi gün haplarina baktm 1 hafta yada 8 saat sağdığım sütü vermemem gerekiyomus. Her dakika sütüm olsn diye helvalar dereotu tüketirken o sütü dökmeye içim razi olmadı. O yzden almadm hap. Benim hamile kalmam 7 8 ayi bulmuştu bi de süt korur belki diye saldm gitti kadere. İnşallah bişey olmaz yoksa bu programda yaşlancam
Modun saldim cayira mevlam kayira olsun
Iyi cesaret bravoooooooo helal olsun
Şakaaa gibi neyse uzme tatli canini esin senn kadar dert ediyomu ki hersey olacagina varir hayrlisi
Aynısı bendede var korunurken kaza oldu bende sen gibi 1.5sene olsun diye uğraştım şimdi de kızım 6.5 aylık korkuyorum birşey olcak diye istersin olmaz istemezsin hemencecik bide bu benim 3. çocuk 3kere sezeryan oldum bi 4. yü kaldırabilir miyim bilmiyom inşallah hayırlısı olur güvendik süte inşallah bizi yarıyolda bırakmaz
Hayirlisi canm Allah ne yazdiysa onu yasiyoruz olacagi varsa olur tabi olmasa daha iyi belli olur bikac haftaya kendinede stres yapma sakın
Doğumdan sonra emzirme döneminde prolaktin hormonu salgılanmaya başladığı için spermleri öldürüyor yumurtlama olmuyor (bu arada doğumdan sonra kadınlardaki cinsel isteksizligin nedeni bu hormon) süt koruyor diyebiliriz haa su da var kişiden kişiye değişir ya sende az salgilaniyorsa3
1,453,564 soru
23,859,339 cevap
320,294 kullanıcı