0 oy
945 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar eşimi çok seviyorum ama tek bi sorunumuz var eşim içmeyi seviyor ne yaptım ne ettimse vazgeçmedi bana zararı yok evde içmesini sevmiyorum öyle dışarıda gitmez gitse bile arabada arkadaşlarıyla oturur hani hakkını yemeyim öyle kötü yerlerde gitmez ama istemiyorum evimizin rızkını ona vermesini ne dediysem ne yaptıysam yok küsüyorum ayrılmayı bile istedim yeminler etti ama vazgeçmiyo o halini hiç sevmiyorum böyle yılışık değişik bişey oluyo kimseye derdimi anlatamıyorum kaynanama söylüyorum oğlu ya kulak ardı ediyo annemlere desem alır giderler beni ama öylede olsun istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum öyle bi çıkmazdayım ki içimee ata ata dert sahibi oldum resmen :(

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

17 Cevaplar

0 oy
(2,033 puan) tarafından
Gercekten çok zor benim eşim bir arq bira içiyordu deliriyordum çok şükür bıraktı
(8 puan) tarafından
Aynısı benimde ne yapsam ne desem bırakmıyo sana ne zararım var diyo arada bi olur diyo inşallah benimkide bırakır
(2,033 puan) tarafından
Üstüne gitme umursama bırakır ne kadar çok sıkarsan o kadar çok içer ben dedikçe o içerdi ben bıraktım umursamadım bir iki kere daha içmedi
(8 puan) tarafından
Ahh keşke canım kaç kere denedim öyle yapınca da rahat bıraktım diye dışarı gidiyo arkadaş yanına
(2,033 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(8 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Hay Allah nedesem bilemedim yaa : (
(8 puan) tarafından
İnan diyecek hiç bişey yok yapacaktı tabi :(
(5,725 puan) tarafından
Bagimlimi canım birde içip döven var Allah korusun
(8 puan) tarafından
Yok Allah'a şükür öyle bişey hiç yapmaz
(5,725 puan) tarafından
Dua et cnm sen biliyossn kuran oku namaz kıl belki utanır senden
(8 puan) tarafından
Yaptım canım dualar ettim netten açtım oda dinlesin diye ama yinede değişmiyo
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Abartmiyorsun canim cok haklısın ama kendisi istemedikce ne yapabilirsin ki

(8 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun içki giren eve melek girmezmis
(8 puan) tarafından
Aminn inşallah ama anlatamıyorum ki kime gideceğimi ne yapacağımı bilemiyorum
tarafından
Canım bir hocaya git iyi bir hoca bul
(8 puan) tarafından
Hoca ne yapacak ki
tarafından
Kötü aliskanligini bırakması için dua yazıyor falan ama sen bilrisn genede benim aklıma gelen şey bu
(8 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın
0 oy
(531 puan) tarafından
Valla benimki de rakı kolikti resmen çok şükür bıraktı evde içerdi dışarıda değil 
(8 puan) tarafından
İnşallah darısı bize
(531 puan) tarafından
İnşallah canım valla ben ayrılırım giderim dedim o şekilde bıraktı korkusuna
(8 puan) tarafından
Ahh kaç kere dedim yalvar yakar oluyo ama sonrasında vazgeçmiyo
(531 puan) tarafından
Benim ciddi olduğumu anladı inan ki ağzına sürmedi daha sende güzelce bir korku ver ciddi olduğunu anlasın kaybetmekten korkup bırakır belki
(8 puan) tarafından
Aminn inşallah
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Abartmıyorsun canım ama üstüne gittikçe Bi süre sonra bunu bahane ederek dahada arttırıyorlar içmeyi. Babamla abimden biliyorum. İnşallah kurtulursunuz. Çünkü ilerisi çok zor Çookk. 
(8 puan) tarafından
İnşallah tek istediğim
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Cabalikcaksin benim gibi onu bu bagimlilktan kurtaracaksin elinden geleni ardina koyma yap  bosanmakla tehdit et korkut gerwkirse ailenin yanina git korksun gerkirse bosma dvasi ac bu sekilde korkut eger bosanmak istemiyorsan yap bunlari tepkini koymadica zor bırakır cnm sevgine sahip cik iyi gunde kotu gunde dedin degilmi 

Ama baktin olmuyor bosa gitsin ama o pislik seyi icmesine izin verme
(8 puan) tarafından
Ailemin yanına gidersem bi daha dönüşüm olmaz ailem bilmiyo bilseler asla burda koymazlar kaç kere dedim içmiyo belli bi süre herşey düzelince geri başlıyo
(1,698 puan) tarafından
O zaman esinde bunun farkindadir ailenin karsi cikacagini biliyirdur valizini hazirlar gibi yap
(8 puan) tarafından
Ahh bi kapıdan çıkmama izin verse o anda aileme değil direk onun ailesine gidecem de
(1,698 puan) tarafından
Ne yani hapismisin evde  izin niye alıyorsun  ki
(8 puan) tarafından
İzin almak değil herşey normalken ben gitmiyorum e buda arada içince ben gitmeyi istiyorum ya onda da kapıyı kitliyo asla göndermem diye
0 oy
tarafından
İçki içen biri ile evlenmzdm ben... Biliyor muydun içtiğini blmiyorm ama bu huyundan vazgeçmezse evinizde ne bolluk kalır ne bereket sonuçta haram yaptığı şey kendisi idrak etmiyor ama büyükleri devreye girsin bari sağlık açısından aynı şekilde
(8 puan) tarafından
Büyükleride içiyomuş babası abisi onlardan gördüğünü yapıyo en başta bu kadar olduğunu bilmiyordum
0 oy
tarafından
çok dua et yardım alsa olmaz mı 
(8 puan) tarafından
Ben alkolikmiyim diyo arada bi canım isteyince içiyorum kimseye zararım yok diyo ama bilmiyo ki bizim huzurumuz yok
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Bunu izleyip denesene canım
(8 puan) tarafından
Tamam canım dinleyim
0 oy
(93 puan) tarafından
Bağımlılık yaptıysa biraz zor bırakır çok içmek istiyorsa 1 kadeh evinde içsin tamamen bırak dedikçe inadına dahada arttırır çok üstüne gitme kimi insan inat uğruna dahada arttırır allah yardımcın olsun zor gerçekten 
(8 puan) tarafından
Ya bağımlılık da değil çok aslında ama ne bilim bazen dio senin inadına çok sıkıyordum bunaltıyosun diye
(93 puan) tarafından
Erkekler bunaltılmaya malesef gelmiyorlar bence çok sık, boğaz etme üstüne düşme düştükçe bu durum çıkmaz hale gelir
(8 puan) tarafından
Bide öyle deniyelim bakalım
0 oy
tarafından
evlenmeden once biliyor muydun. ben hic sevmem ama esim tuketir bazen ama fiziksel olarak etkilenmez haa etkilenip baska birine donusse olumsuz anlamda izin vermem ama karar da onun karari ben tutupta onun hayatina karisamam eger onun hayati beni etkilemiyorsa. evet rizkin oraya gitmesini kimse istemez emin ol tuketenlerde istemez lakin herkes kendi karariyla birakir. bunu surekli kakmana gerek yok icecekse disarda dil gozunun onunde icsin daha iyi en azindan ne yaptigini bilirsin. bunun icin yuva yikilir eger sarhos olup gelip seni tekme tokat dovuyorsa tmm ama anlattigin durumda bisi yok hergun tuketmiyorsa 
(8 puan) tarafından
Tabi orası öyle diyo evime getirmiyom mu seni birşeyden mi mahrum ediyorum tamam etmiyo ama işte insan onuda içmesin daha huzurlu olalım istiyo ne bilim rabbim belki de onun bu davranışından dolayı bize evlat nasip etmiyor inan bunun için çok istiyorum yoksa zararı kendine dediğin gibi
tarafından
oyle dusunme ne alakasi var alkolik olup karisini doven herkesin 10 cocugu var bizde oyle buyuduk onla ilgisi yok. bir sure bence lafini etme hem sen rahat edersin hem esin sonucta uyarmissin dinlemedigine gore anca evde huzursuz ortam olur.
(8 puan) tarafından
Allah'tan öyle kötü huyu yok tek huzursuzluk ben ona küsüyorum oda kızıp yatıp uyuyo sabah ya barışırız yada 2 saat kendini affettirmeye çalışır konu kapanır
tarafından
ne guzel dert etme cnm o da zamanla ztn birakir insallah hayirlisiyla beklediginizde nasip.olur
(8 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Allah o içkinin  belasını versin babam 35 yıldır içiyor heryerde hemde anam çekiyor garibim doktora gitmiş şimdi boğazı ağrıyor ameliyat olucak ama kime ne laf anlamayan cocuk gibi rabbim hidayet versin böylelerine inşallah benimkide bırakır canım çok pis bi illet 
(8 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'tan benimle uğraşmıyo yoksa durmam asla hiçde bişey umrumda olmaz
(1,287 puan) tarafından
Valla her gece anneme kardeşlerime takılı kalmış kaset gibi sataşıyor
(8 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun öylesi daha da zordur ben öyle olmadığı halde katlanamıyorum da
(1,287 puan) tarafından
Amin canım inş ameliyattan sonra bırakır içki ve sigarayı
0 oy
tarafından
Kaynanaya bak oglun iciyo basins bisey gelirse sen yaparsin ilk de gel yardim et de vazgecrlm  de
(8 puan) tarafından
Aynen al karşına babasına de abisine de bak böyle yapıyormuş diye ama yok hiç oralı olmuyo ne deyim diyo
0 oy
(723 puan) tarafından
Namazlar kil  dualar et allahtan yardim iste kuzum rabbim yardim etsin ne diyeyim zor yani.. gerçekten bırakıp gitmeyi dene bakalım belki korkuyla bırakir
(8 puan) tarafından
Ahh canım kaç kere dedim tamam diyo söz yapmıcam ama işler düzelince yine aynı
0 oy
tarafından
Eşimde içiyordu ama 5 6 ayda bir bir akşam kardeşiyle içmek için anlaştılar ama evde icicekler bende sakın getirme dedim bak getirirsen kırarım dedim ve o getirdi ben o şişelerin hepsini salonumun ortasında fırlattım kıyameti kopardım ortalığı afedersin b.k goturdu kaynanamlar çıktı kayinpederim çıktı o kadarki boşanma aşamasına geldim diyebilirim ama normalde hiçbir skntomiz yok sadece o gün başladı o neyse ki ailesi arkamda durdu ve ben o gün o şişeyi kırdıktan beri eşim içmiyor 
(8 puan) tarafından
Bende öyle duracaklarını bilsem kayınbabam hasta öyle bişey yapsam kalpten gider suçlu ben olurum kaynanama oğlunu tutuyo hiç karşısına alıp da bişey demiyo kaç kere dedim
0 oy
(186 puan) tarafından
cok fazlami iciyo canim benim esimde bira iciyo ama cok fazla degil bas başa biyere gidersem ozel gunlerde falan o yuzden dert etmiyorum
(8 puan) tarafından
Ya aslında oda arada içiyo öyle hergün değil çok şükür ama bazende bi bakıyosun abartıyo onun için huzurum kaçıyo

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 808 göst.
14 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 489 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ahsenduha (28 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 555 göst.
0 oy
10 cevap 470 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu