0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar emziği ne zaman verdiniz ? 40inin çıkmasını beklemem mi daha iyi olur yoksa fark etmez mi ?

Doktor verme dedi. Çevremdeki herkes ben verdim birşey olmaz doktorlara göre değil kendiniz bebeği takip edin öyle verin diyor. Kızım emse bile 5-10dkka sonra yine meme arıyor. Evet bütün bebeklerde emme içgüdüsü var ama bizim kızda fazla gibi. Yatıp dinlenemedigim içinde göğüslerim fazla şişip sertlesmiyor. Korkuyorum sütüm biticek diye.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyimm ? Doğru ne hangisi :'(:woot:

Emzik verirsem beni emmeyi unuturmu ? Herkes unutur diyor da ??

25 Cevaplar

0 oy
(380 puan) tarafından
benimi kizmda istamiyor çok uğraşiyor valla eğer tutacaksa ver rahat ederesen benimki surekli emiyor gousumu emzik tutmiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla herkes bir şey diyor bende yeni doğum yaptım arada kaldım versem mı vermesem mı. Ama göğsümle ileride bitişik yaşama korkusuyla verdim emziği   :D çok şık değil ama sadece oyalasin diye bide uykuya dalarken sonra alıyorum ağzından

0 oy
tarafından
Ben hiç vermedim şuan 3 aylık oldu oğlum dışarı arabayla çıktığımızda huysuzlaşıyır biraz o zaman vermeye çalışıyorum bir iki çekip bırakıyor bende vermiyorum başka midesini bulandırıyor
0 oy
(515 puan) tarafından
Canim devlet emzik ver deseydi ver derlerdi devlet mama verilsin deselerdi mama verdirirlerdi o yuzden fazla dinleme doktorunu en iyisini sen bilirsin cunku sen onun Annesisin canim :)Allah anali babali buyutsun 
0 oy
tarafından
Ben hastanede vermeye başladım hastanede bile faydasını gördüm şimdi 3 aylık kurtarıcım resmen ağladığında veriyorum rahat oluyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 157 göst.
0 oy
9 cevap 245 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1701 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 623 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu