0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (394 puan) tarafından
Kaynanam beni deli ediyo yaa bugün kızımın kontrol günüydü gitti kızım ufak doğdu benim 2410 kilo doğdu şimdi kızım 2.5 aylık bugünde 4 kilo 120 gram olmuş kaynanam tutturdu hala zayıf hala küçük bide kıza su veriyoruz anne sütü de içmiyo mama içiyo kız artık su verme kıza diyo ya 1 kere ya 2 kere ver diyo kızda suyu cok seviyo nasıl vermiyim kilosu bana normal iyi geliyo doktorda iyi dedi kaynanam hala zayıfladı diyo kafayı yicem ya

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Çünkü doktorlardan iyi bilmeyen kaynana yoktur sen he de ver bacım ne bilecek kendi canına niye sinir olup eziyet eden :)
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim kaynanam da kiloya takmıştı bir ara şimdi de kemikleri ufak boyu kısa diyor aman sağlıklı olsunlar 
0 oy
(467 puan) tarafından
sende tamam de yola ver ) her seyınıde ver bıldıyını yap))
0 oy
tarafından
Amaaann yav he he de geç bos ver benim kaynanamda aynı valla küçük kızımı her gördüğümde bu zayıflamış vayh goccuk kaldı bu vayh ne etsek ola der der gider ben duymamazliga vuruyorum konuşup konuşup gidiyo ")
0 oy
tarafından
Benimkide yeter sisman olmasin diyo zaten anne sütü  ve ek gida veriyorum almali bence
0 oy
tarafından
Bende böyle postlar açardım kafayı yerdim çevre yüzünden patlayana kadar yedirdim çocuğu  oğlum 20 aylık rejim verdi doktor karın bölgesinde yağlanma başlamış emin ol benim durumuma gelirsen daha çok delirirsin çocuk yemek istiyor veremiyorum ağla ağla içim çıkıyor. Çevreye kulaklarını lütfen kapat ileride kendinden nefret etmemek için 
(544 puan) tarafından
Aynen bende merak ettim benim kizimda 8 aylık 9 buçuk kilo. acaba senin oğlan o ayda kaç kiloydu hatırlar mısın canım
tarafından
Kuzum 8 ayı not almamışım ama 6 ay ve 11 ayı almışım 6 aylıkken 9.150 imiş
tarafından
Benim oğlumun süt ve yumurta alerjisi var emziriyorum boyu 80 cm falandır asagi yukarı şuanda kilosu 9. Yada 10 kilo. Pirinç unu hiç vermedim yulaf unu veriyorum. Brokoli havuc patates tatlı kabağı içine zeytinyağı koyup püre veriyorum öğlen bazende akşam veriyorum.  Muz elma pekmez zeytin yağı püre yapıp veriyorum bazen içine yulaf unu koyuyorum. Arada bi sabahları yulafı pişirip biraz sütüm den ve biraz pekmez veriyorum.
tarafından
Kuzum bende aynı şekilde besledim 20 aylık tuz şeker hiç vermedim bu zamana kadar genelde sebze çorbaları ağırlıklı verdim ama çorbalara pirinç koydum hep bol bol ve sürekli 3 saatte bir ana yemek olarak besledim mesela tam buğday unu muz keçiboynuzu özü tahin yapıp verdim keçiboynuzu özü iştahını çok arttırdı tahin ile vermeye başlayınca kilo yaptı iştah açılınca bu sefer ben önüne gecemedim
tarafından
Kıyamam yemek istiyordur sürekli yavrum inşallah düzelir canım hemen, pirinç unu sağlıksız kilo yapiyo diye vermek istemedim bende
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Doğduğu kiloya göre gayet iyi bence maşallah bu kaynanalar da profesör mübarek 
(394 puan) tarafından
Ya sorma yaaa
0 oy
tarafından
ahh ahh sakın deki olma kızım 2 200 doğdu anne sütü veremedim mama verdim şimdi maşaAllah büyüdü sağlık sorunu da yok çok şükür ek gıda da veriyorum şimdi ne olur lütfen aldırma ben de su verdim(sadece mamayı etkileyecek kadar vermemeye dikkat et) suyu da seviyor hâlâ da güzel içer bebeğin büyüyecek güzel günlerin olacak o yüzden bebeğine odaklan kimseyi duyma yoksa olan size oluyor 
(394 puan) tarafından
Haklısın ama sinir olmamak elde değil kızım mahsallah sağlıklı bş sorunuda yok ama delş ediuo beni
tarafından
etmezler mi bende çok deli oldum hâlâ aklımda unutmadım kimin ne dediğini ama geçti o günler
0 oy
tarafından
Tamam anne sen haklısın de o zaman susuyorlar 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Çünkü kaynanan tus bitirip uzman olmuş bir doktor bu Kaynanalar yok mu kaynar kazana
(394 puan) tarafından
Aynen öule
0 oy
tarafından
Ahh ah uzattıkça haklı olmaya çalışıyorlar canım haklısın de geç 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
He he geç boşver
0 oy
(93 puan) tarafından

Bir tane kaynanada kilosu önemli değil canı yerinde olsun dese bizlerinde ağzı açık kalsa ne olur 8-)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,259 soru

24,055,841 cevap

329,907 kullanıcı

...