0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar daha önce de açmıştım böyle bir post ama çok merak ediyorum cinsiyeti doktor detaylıda belli olur gözükmüyor şimdi dedi başka bir doktor da kız gibi sanki ama belli değil daha dedi sizce kızmı erkekmi içime kız doğuyor eşim de herkese kız olduğunu söylüyor burda 16+5  şuanda 18+3üz

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,729 puan) tarafından
Kız gibi sanki 
(70 puan) tarafından
Olabilir canım zaten herkes öyle biliyo
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kız gibi sankim bu bebis.
(70 puan) tarafından
Olabilir canım herkes öyle tahmin ediyor
0 oy
tarafından
Amaaaaannn kurban olurummm secdeye varır gibi duruşa hele maşallah Allah'ım hayırlı evlat etsin canım ♥️♥️ kız gibi ama erkek olsa en azından bir çıkıntı falan görünürdü diye düşünüyorum :)
(70 puan) tarafından
Evet canım aynı namaz kılıyo gibi durmuş :) :) amin inşallah
tarafından
Burada böyle postlar görünce öyle duygulaniyorum ki birbirimizi hiç tanımadan birbirimizin hayatlarına dokunuyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz yeri geliyor gülüyoruz Rabbim bu günleri eşimle bana da nasip etsin inşallah büyüsün de görelim bizde böyle kuzumuzu
(70 puan) tarafından
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin sağ sağlim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
tarafından
Aaaamiinnn insallah canımm ♥️♥️
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kız bence canım 
(4,061 puan) tarafından
Bacak arasında cıkıntı yok cunku erkek olsa her turlu gozukur kız gec gosterıyor hep ben 18 gectı oyle ogrendım
(70 puan) tarafından
Eşim kız olacağı için gayet mutlu canım zaten herkes kız deyince kendimizi buna inandırdık erkek olursa çok şaşırırım gerçi farketmez sağ sağlim doğsun da inşallah
(4,061 puan) tarafından
Benım esımde vok mutluydu kızım olacak  diye sımdıde oyle basından ayrılmaz ıkısıde birbirine aşık ☺️
(70 puan) tarafından
Benim eşimle kızım da öyle olur inşallah ya çok özeniyorum ☺️
(4,061 puan) tarafından
Ins canım benım Allahı gonlune gore versın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 316 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel6235 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 368 göst.
0 oy
3 cevap 207 göst.