0 oy
654 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar 3 defa 3 aylık iğne vurulmuştum. İğneyi bırakalı 6 ay oldu. Birsürü söktürücü içmeme rağmen adet olmuyorum. Resmen menopozlu oldum. Doktorlara gidiyorum adet söktürücü verip gönderiyorlar. Hiçbir faydası olmadı. Sakın yaptırmayın beni örnek alın. Kızıma kardeş istiyorum olmuyor 

16 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben 2. 'yi düşünmüyorum canim o sebeple istiyorum iğne ama düşünen için tabi risk olabilir. En iyisi hap almak aslında. 
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ya ben de dusunuyordum ilerde ama aylik igneler var bir de acaba o da ayni etkiyi yapar mi
(134 puan) tarafından
İlaç iğne yapma bacım. Bende başta herkese öneriyodum ay çok rahat diye. Ama kadınlığım gitti resmen. Eşime karşı sorumlu hissediyorum kendimi. Adam çocuk istiyor ama benim yüzümden olmuyor
(1,676 puan) tarafından
Insallah olur canim uzulme
0 oy
tarafından
Maydanoz suyu içtin mı peki? Bir de benim memleketim de kadınlar hasta olamayınca sarımsağın küçük dişleri var ya onlardan yutuyorlar tek sayı olacak şekilde o da söktürücü etkiye sahip diyorlar. Soğan suyu falan bir sürü bir şey var ama netten araştır detaylıca bitkisel tedavi daha uygun olur senin için diye düşünüyorum. 
(134 puan) tarafından
Soğan suyu yaptım. Maydonoz içtim canım faydası olmadı. Sarımsağı araştırırım. Sağol
tarafından
İnşallah o etkili olur canım yaa çok çok geçmiş olsun ♥️
0 oy
(862 puan) tarafından
Canim ben sadece 1defa yaptirmama ramen 5aydir olmuyorum bnde bir kutu sokturucu ictim 10gn icnde hasta olmazsm doktora
(134 puan) tarafından
Vakit kaybetme git doktora söktürücü fayda etmiyor. Tarlusal içtim 2 kutu fayda etmedi 21 günlük cyclo progynova içtim oda çözmedi. Cuma tekrar gidicem
0 oy
tarafından
yyaa bende çoğu kişiden iyi diye duydum korkumdan yapamadım inşaAllah bir an önce Rabbim gönlünüze göre versin 
0 oy
tarafından
Ben bı kere oldum 1 sene sonra adet gördüm 
(134 puan) tarafından
İlaçla mı oldunuz adet. Hamile kalabildiniz mi iğneden sonra. Çok korkuyorum kısırlık yaptıysa diye
tarafından
İğneyi vurulurken uyardılar 9 ay ile 1.5 sene adet görmezsin diye. Microgynon sağlık ocağı veriyo onunla oldum
0 oy
tarafından
canim sadece adet neyse kansere neden olabilecek lenf nodülü çıkartıyor benim arkadaşımda cikti doktora gitti doktor dedi ne kullaniyorsan birak kanser olursun diye sonra birakti koltuk altinda misket gibi seyler vardi gitti igneyi birakinca
(134 puan) tarafından
Allah korusun ya
tarafından
canim esin korunsun her turlu kadinlarin korunmasinda sıkıntı  malesef ilac kullansan kanser yapiyor alttan takilan seyin adi aklima gelmiyor o desen adeti ya kesiyor yada azaltiyor her turlu zarar
0 oy
tarafından
Maalesef benim eltim de sadece bir kez yaptirdi o iğneden o da yiĺlardir gitmedigi dr kalmadi herşey temiz cikiyor ama o da regl olamıyordu hamile kalmak istedi 2 yıl sonra bebegi oldu dr demiş doğumdan sonra duzelirsin ama yine aynı 
(134 puan) tarafından
Offf of ben ne yaptım
0 oy
(39 puan) tarafından
Bende iğnelerden 7 ay sonra hamile kaldım sonrada daha hiç böyle yöntemlere baş vurmadım korkudan adetim bile gecikiyordu
(134 puan) tarafından
Tedaviyle mi hamile kaldın canım kendi kendine mi oldu
(39 puan) tarafından
Kendi kendine şükür
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Ayy korktum şimdi yaa 2 kere de bn yaptırdım şimdide igneyi bıraktım sprail taktırdım 7 aydır bnde olmuyordum spraili taktırınca kanama başladı 12 gün oldu hala bitmedi çocuk 4 5 sene sonra düşünüyordum ya olmazsa Allah korusın
(134 puan) tarafından
İnşallah sıkıntı yaşamazsın. Ben çok üzülüyorum
(1,452 puan) tarafından
İşlh sende daha fazla yaşamazsın cnm
0 oy
(18,767 puan) tarafından
Bende 2 kere vurdum. 5 ay adet olmayınca bıraktım. Çok şükür dün adet oldum 
(45,024 puan) tarafından
Oldum kizz ilk Ocak da oldum geçen sene iki kez adet oldum bida olmadım arada lekelenme oldu vallah öle duruyoz emoş
(18,767 puan) tarafından
Benim bu 4. Adetim iğneden sonraki
(45,024 puan) tarafından
Sen iyi hemen oldun darısı bana biseyler felan içsem sokulurmu diyomda umudumda yok
(18,767 puan) tarafından
Bi doktora git bakalim ne dicek. Belki de iğneden değil de başka bir şeyden adet olmuyorsun kim bilir
(45,024 puan) tarafından
Ama dile kolay 1 yıl vuruldum iğneden eminim bı ara randevu alımda gıdım:((
0 oy
tarafından
Bende vurdurudm.canim ama doktor başta uyarıyor zaten iğneyi bırakırsan 1 yıla kadar adet goremiyebilirisin diye bende bir daha vurdurmak istemiyorum sanırım hap alicam inşallah hamile kalırsın canım doktor kalıcı değil çocuk sahibi olabilirsin bıraktıktan 1 yıl sonra felan olmayan varmış ama yinede kısmet işi bunlar
0 oy
tarafından

Bağlattım kurtuldum hiç uğraşamam öyle ilaçlarla yada iğnelerle 

tarafından
Kız Rahime öylede kalirsan ya :D
tarafından
Geri çekilme şeysi oluyo suss yaaa istemiyorum hiççç iyice maddi ve manevi olarak çöktüm artık
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Yasmin ilac var dogum kontrol hapi bende 3 aylik igneden sonea senin gibi oldum 3 ay bu ilaci kullandim o sekilde duzeldim 21 gun kullanip 1 hafta birakcaksn
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bende vuruldum  12 aydır adet olmuyorum bu ay bıraktım  kim bilir ne zaman olurum bilmiyorum Benim bı kızım bı oglum var bida düşünmüyorum zaten o yönden sorun değil ama adet olmayida istiyorum
0 oy
(568 puan) tarafından
İğne yasaklanmış canım bende ria taktırdım bugün 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 217 göst.
18 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
12 cevap 1,252 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 452 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,397 soru

24,182,850 cevap

336,412 kullanıcı

...