0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eğlendiğim hatta eşimi tanıdığımdan  beri gözüm yaşi dinmedi babam vermiyo diye ağladım  1 yıl evlendim 2.5 yıl oldu hamileydim aglaya aglaya doğum yaptım oyle ayrıldım 2.hamileyim aynı ziynetlerimi  aldılar kaynana görümce her lafi dedi seni  bu  evde durdurmicaz  soyle boyle neler neler herseyi attim arkama yine konustum eşimin her işini yapmama rağmen her görevimi cocuk  vermeme  rağmen  bu şikayetlerimi  derdimi anlatamıyorum of pof ediyo ailesine bisey dedirtmek  istemiyo  ağır geliyo artik 2 çocuk oldu hala aynı ben ne yola gidicem kimseye bisey  diyemiyorum ağlıyorum artik biktim diye  tv izliyo yatmış ben hangi yola gidicem bana akıl verin gercekt3n cok bunaldim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Babanı dinleseydin keşke

Bir iki ağlardin vermiyor diye en azından 

Babalar anneler hep haklıdır ❤️
tarafından
Hadi evlilik nasip diyelim ama adamın duyarsızlığına ne.demeli
tarafından
Kuzum evlilik nasip değil evlendigin kişi nasibin işte . Çok isterdim mutlu ol en azindan esin yanında olsun ama :/ kendini yipratarak nereye kadar gideceksin eşinle konussaniz cozulmezmi
tarafından
Konuşuyorum  adam tv izliyo 31 haftalık hamileyim 1  5 yaşında oğlumuz var ben elimden geleni hep yaptim ama olmadı  ne yaptimsa  ailesi kendi kendine  küstü  gitti çocuğu verdi aşağıya  beni hiç  etti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karşına al ciddi ciddi konuşmayı dene canıö bu böyle olmaz mutlu değilsin sende bende de. Ve eşinin ailesini sevmiyorsan bile seviyormuş gibi yap evini yuvanı kurtar. Tabii şiddet ve aldatma tarzı olaylar yoksa.
tarafından
Şiddet  de vardi hamiley8m diye ses etmiyo şimdilik  ama artık psikolojik  olarak çöktüm
tarafından
Psikolojik olarak toplanmanın yolu eşinin kalbinin sana döndüğünü hissetmekte canım. Altından gir üstünden çık kız bak sana evlat veriyorum bizim evimiz bizim yuvamız de niye evin dışındakileri evimize sokup ikimizide mutsuz ediyorsun de anlaşmaya çalış
tarafından
Cnn neler neler denedim adam kafasında ne  varsa ona göre davrandı  şimdi bile umrunda değil  bildiğini okuyo
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Yargılamak akıl vermek haddim değil aynı durumları yaşamadım. Ama lütfen önce kendinize değer verin. Eşiniz de olsa birisi için size yapılan kötülüklere göz yummayin. Siz susunca insanlar değişmiyor. Öyle susup sabredince mucizeler olmuyor. Siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki de vermez.
tarafından
Vermiyo zaten ağlamaktan gözlerin erik oldu adam telde arkadaşıyla  konusuyo
(1,894 puan) tarafından
Şiddet de vardı demişsin. Şimdi ailen sana sahip çıkmıyor mu. Elin adamina yalvarana ağlayana kadar ailene ağla. Evliliğini düşünen adam çabalar biraz
tarafından
Ailem 2 çocuk olunca bisey demedi  şimdi şiddet olsa derler  ama şimdilik eşim düşün o sıkıyo  karşındakine dua et diyo ama çok yoruldum  ne yola gidicem ne yapicam
(1,894 puan) tarafından
Ailene soyle canm durumu. Zor olur ama bı onlar sana yardım eder. En azından ailenin arkanda durduğunu bilsin hareketlerine çeki düzen versin
0 oy
tarafından
Bende senin gibiyim herseyı dert edıyorm ama artık takmıcam ya eşiminde üstüne düşmicem düştükçe kendini bşy zannedıyo en iyisi kendini geriye cekmek derdimi anlatırm takmaz beni ailesi burnumdan getirir onları savunur bktm bundan sonra ne ailesinin adını agzıma alırım nede kocama eskısı gibi sıcak davranrm daha dun kavga ettik knsmadm bugün aramıs neden knsmuyosn diye  
tarafından
Hep öyle  cnm dua  edelim de halden anlayan insan olsunlar hayat benim için çok zor gitmeye  başladı  bunalıyorum çocukların olmasa kendimi bile  öldürmek istiyorum o kadar  yani
tarafından
Takma takma valla takma ben o kdr cok agladım o kdr üzüldüm ki 2.5 yıllık evliyim hiç mutlu olmadım ama artk gercekten takmcm ne halleri varsa görsünler yavruma yazık ya onun ne günahı var sende öyle düşün bütün ilgiyi yavrularına ver
tarafından
O kadar şey çekiyorum adam bi ailesine benim eşime niye  bunu yapiyonuz demiyo
tarafından
Benim ki gibi:) bende bu yüzden artk kaynanamı kocama demek yerine ben kendim haddini bildiricem.
0 oy
tarafından
Valla Alah yardim etsin erkek eger aile etkisidne cok kliosa ozguveni yoktur
tarafından
Bisey demiyo ne  olduklarını  biliyo ama
tarafından
Bak iste gercek yuzlerini beklmesi cok iyi
tarafından
Bilse  ne bisey yapmayınca
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Allah onların belasını versin benimkinin de nefret ediyorum yaktığı kadar yansın annesinden bacılarından çıksın bende dinlemedim vermediler diye yataklara düştüm o yataktan kalkamayaydım da bu allahın cezasıyla evlenmeseydim rabbim sen bedduayı sevmezsin ama canımı çok yakıyor sen biliyosun
tarafından
Hep öyle  allah bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Madem mutlu degkldin neden iki çocuk be kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 266 göst.
0 oy
9 cevap 474 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Anneoluyorum (30 puan) tarafından soruldu
0 oy