0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Ara ara kasık ağrım oluyor 10 haftalığım doktor progestan yazdı kullanamıyorum kullanmayan oldumu 

7 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Doktor vermisse kullanin sonra bisey olursa cok üzülürsün 
(12 puan) tarafından
Haklsınız
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Bn 7 haftamdan beri kullanıyorum şuan 15 haftalık olduk 32 ye kadar kullanacaksin dedi doktor kullan demiş niye kullanmıyorsunuz aksi bi durum olsa pişman olursunuz kötü bi ilaç degil yan etki oluyorsa doktora söyleyip alttan kullanabilir siniz
(12 puan) tarafından
Ağızdan yan etkisi çokmuş alltan alın dedi ama alaltan da ben alamıyorum
(60 puan) tarafından
Bn ağızdan alıyorum ilk başta evet yan etkileri oldu baş dönmesi halsizlik ama bebeğim iyi olsun dedim katlandim suan etkilerini hissetmiyorum ilacın kullandıkça alıştım heralde
0 oy
(999 puan) tarafından
Neden kullanamiyosunuz.. tüp Bebek tedavisi gördüm üç ay iğnesini vurundum bir ay hapını ictim..
(12 puan) tarafından
Ya alltan alamıyorum ağızdan da yan etkisi çokmuş bilemedim
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben fitil olatak kullandım hep. bir kere ağızdan almıştım mahvetti beni. İshal bulantı kusma vs. Ama fitil olarak sorun yaşamadım. Düşük riskim kanamam vardı çok şükür böyle atlattık 31 haftalığım şimdi ve kötü bir şey kalmadı 
(12 puan) tarafından
Ya babada fitil olarak kullanın dedi ama allatan alamıyorum ağızdannalın dedi yan etkisi çok olur dedi ama kötü olursunuz dedi kanamam lekelenmem yok bilemedim
(1,550 puan) tarafından
Ben ilk kullanmaya başladığımda kanamam yoktu. Ama ultrasonda sorun olduğu belliydi o ilaç olmasa şimdiye kızımı kaybetmiş olurdum evet zor oluyor ilk başta ama dayan nolur. Bu ilaç bebeğin tutunduğu duvarı güçlendiriyor. Kullananların çoğu düşükten kurtuluyor. Alışıyorsun da zamanla. Dayan azıcık
0 oy
(17,131 puan) tarafından
Neden kullanamiyosun canim banada verdi ağızdan aldığımda sersem gibi oldum doktoruma söyledim fitil gibi kullanıyorum kullan ihmal etme
(12 puan) tarafından
Banada vajinadan al dedi yapamıyorum öyle hocam dedim ağızdannal ama yan etkisi çok oluyor dedi kanamam da yok açıkçası bilemedim vajindan alınınca yanma acı oluyormu
(17,131 puan) tarafından
Yok canım bişey olmuyo yatarken koy yat vdrdir doktorun bı bildigikullan sonra ömür boyu vicdan azabı çekersiniz Allah korusun
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Neden kullanmiyorsunuzz
(12 puan) tarafından
Alltan alın dedi alltan alamıyorum ağız yoluyla da çok yan etkisi oluyormuş ya kanamam da hiç olmadı kasık ağrım bazen oluyor ve bu doktora ilk defa gittim daha öncekiler öyle bişi demedi kararsız kaldım
(5,725 puan) tarafından
Ben alttan alındığını hiç duymadım fitil degilki ağızdan aldk bizde kanama gelmişti hamileyken düzenli kullandım bıraktım
(12 puan) tarafından
İki türlü de alınıyormuş öyle dedi doktor
(5,725 puan) tarafından
Onu hiç duymadım ama ağızdan aldım zararı olmadi
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Ben kullandım canım benim de kasık ağrım oluyordu ve fazlasıyla uyku yapıyordu. Kesinlikle kullan canım düşük tehliken varsa sonradan pişman olursun. Fitil olarak aldığında uyku vs çok olmuyor ama hap olarak çok uyku halsizlik yapıyordu bende. Tabi ki önemli olan doktorun sana fitil mi yoksa ağızdan hap olarak mı söyledi ona uyman. Doktorun boşuna vermez canım bebeğin ve kendin için kullan
(12 puan) tarafından
Fitil olarak alın dedi sonra ben yapamıyorum deyince ağızdan alın dedi fitil olarak aldığınız da yanma vesaire bişi oluyormu
(2,360 puan) tarafından
Herhangi birşey olmuyor canım ne kadar içeri koyabilirsen o kadar koy ve aşırı hareket etme yürüdükçe çıkar o yüzden zaten ne kadar içeri koyarsan o kadar iyi. Fitil dediyse bence daha iyi aşırı kötü etkilemez seni uyku gibi yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 198 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 66 göst.
22 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lidaadil (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
0 oy
17 cevap 415 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deniz68 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,223 soru

24,055,383 cevap

329,881 kullanıcı

...