0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Lfhhjkjgfcbbcfhiyrrvb

6 Cevaplar

+1 oy
(344 puan) tarafından
Salaş kıyafetler almayı deneyebilirsin, adına hamile kıyafeti deyip gereksiz çok pahalıya satıyorlar gerçekten bol elbiseler salaş gömlekler daha kullanışlı bence ama tabi senin bileceğin iş :) 
tarafından
Evet kuzum lcv ye baktım da 1 tişört 50 tl
(6,048 puan) tarafından
Bende aynı şekil yaptım hatta gebelikten öncede salaş giyiyordum. Gebelikte kullanıyorum. Giyiyorsaniz eğer bir tek hamilelik adı altında pantolonunu alabilirsiniz. Diğer aldığınız salaş kıyafetleri daha sonra da rahatlıkla kullanabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Post yukarı çıksin, bilen birileri vardır 

tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Pazardan 10 liraya büyük beden 2 pijama aldım al sana hamile giyim :)

(3,895 puan) tarafından
İlk gebeliğimde bir hevesle 2 tane hamile pijama takımı aldım.Zaten biri yırtıldı ayarlamalıydı ayarlandığı yer bozuldu.Diğer takımı hala kullanıyorum da ayarlamalı hamile pijaması aldığım için çok pişmanım lastiği vardı bedenine göre ayarlıyorsun yani maalesef lastiği koptu bozuldu atmak zorunda kaldım.Bir daha gidip hamile giyim alan ne olsun birde çok pahalı iki takım neredeyse 200 tl.
tarafından
Evet canım bir tişört 50 tl
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Defactodan almıştım pantolon swet ve eşofman cnm çok güzeldi 
tarafından
Baktım da çık pahalı geldi kuzuk
(25,181 puan) tarafından
Ben uyguna almıştım cnm 70 tl ydi pantolon swet 30 TL eşofman 45 tl ydi
tarafından
Kuzum  esofmanlar 70 tl ye çıkmiş
(25,181 puan) tarafından
Oo uçmuş kız benim zamanımda ucuzdu
0 oy
tarafından
Hiç gerek yok bence ben 1.gebeliğimde heves ettim  1 kaç parça aldım sonra hiç giyemedim.. Bunda hiç bişey almadım normal giydiğim kıyafetleri giymeye devam ediyorum geçici bir süre zaten parana yazık :)) 
tarafından
Vazgeçtim gitti o xaman☺☺☺
0 oy
tarafından

Valla canım git salaş kıyafet al daha ucuz ya hamile giyim pahalı tunikler al daha iyi ve uygun fiyat ilerde de giyebilirsin:kissing:

tarafından
Eşofmani da büyük beden alırım ☺☺ o zaman  kız lcw d bir tişört 50 tl
tarafından
Aynen öyle hamilelik sonrası da giyersin :)))
tarafından
☺☺☺aynen

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 752 göst.
4 Eylül 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annesinin bitanesi (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,493,237 soru

24,398,566 cevap

349,933 kullanıcı

...