0 oy
355 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Mozaik pasta :D

Kızlar yeni evliyken yapmıştım 5 6 yil once  yanı  kötü olmus demekki eşim geçenlerde itiraf etti o gun bugündür mozaik pasta yemiyorum diye:D deli

Oyle bi yapmam lazim ki unutmasi lazım o tadı 

Nasil yapmaliyim

5 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Ben öyle değişik tarif yapmam nirmal çikolatalı puding alırım üst üste dizerim pasta gibi nasıl yaptın ki kötü oldu 
tarafından
Kiz ben hatirlamiyorum bile aradan gecmis 5bucuk sene ama esim unutmamis iste
Gözüm göresi yok dedi resmen pastayi:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
https://www.nefisyemektarifleri.com/mozaik-pasta-tarifi/

Ben hep bu tarifin yaparım enfessss olur kuzum tereyağı yerine margarin koyuyorum üç kaşık yerine 4 kaşık efsane oluyor
tarafından
Hemen bakıyorum  cnm cok saol yaa:*
tarafından
Su beyaz çikolata detayini kesin yapicam :D
(1,789 puan) tarafından
Bunun pudingini yaparken içine bi paket sütlü yada bitter atınca efsane oluyor ben margarinle birlikte atıyorum
tarafından
Yaa bitter agir gelir bize sütlü atarim
tarafından
Ben beyaz çikolata da koymuyorum kuzum malzemeden çalıyorum :Dd
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bak şimdi ocağa margarin alıyorsun 125 gram istersen tereyağ olur ama bence margarin. Eriyince içine 2 su bardağı süt koyuyorsun 3 4 kaşık yoz şeker fazla yapacaksan bisküvi miktarına göre ayarla sonra 3 yemek kaşığı kakao koyuyorsun. Kaynamadan ocaktan alıyorsun. İçine bisküvileri elinle kırıp karıştırıyorsun sonra folyo sarıp buzluğaa afiyet olsun çok severim çok güzel olur 
tarafından
Yapicm valla bnde ya
Usteki tarife benziyo cnm.seninkide
0 oy
(3,135 puan) tarafından
https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/mozaik-pasta-tarifi/nyt-amp/

Ben bunu yapıyorum buzluktan çıkarınca Dr oetkerin toz çikolata sosunu yapıp üstüne döküyorum dolapta 1 saat bekletip servis ediyorum. Ama fındık falam koymam ve kim yese çok beğenir
tarafından
Evvet 1 arkadas daha bunu önermiş kesin yapicam bundan
0 oy
(1,310 puan) tarafından

image

kiz senden gördüm kalktım yaptım hemen :) bir arkadaş atmış zaten nefis yemek tarifleri sayfasından bende hep ordan yaparım çok güzel oluyor 
tarafından
Hamarat hatun:) afiyet oslun cnm
(1,310 puan) tarafından
Sağol canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 594 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
21 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,119 soru

24,094,460 cevap

331,977 kullanıcı

...