Son cumlelerini okurken oyle bir donguye giriyo ki isin icinden cikilmiyo vallahi.
İs gucten once bebisimle ilgilenmek onceligim yemek yaparim temizlige vaktim yoksa esim varken yaparim cnm ha simdi kaybansm var bizde kisa sureli o kizimla oynar ilgilenir bn isi yaparim o da yardim eder ams bitmiyor ev isi
Akşamdan toplayıp yatıyorum,
Ben evimin yüzünü 4 aydır görmüyorum kim bilir ne halde halılar mutfak kanepe yatak odası dolaplar
Gece yatmadan evi toplarim,oturma odam mutfağım hep düzenli toplu olur,küçük bebegim olduğu için yatak odamda bile kıyafet bırakmam,sabah zor olmasin diye,sabah kalkarım çocuklarimla kahvaltı yaparım,sonra bebeğimle ilgilenirim uyutuyorum başlarım mutfagi toplamaya,sonra odam sonra iki tane kızım var onların odalarına bakarım tam toplu değilse orayı da toplarım,sonra toz al süpur sil,WC banyo,bide kızlar sınava hazırlanıyor onlarla ilgilen program yap vs,sonra akşam yemeği yap ye mutfağı topla çay yap bir yandan çayı iç bir yandan bebekle ilgilen oyna gün bitiyor tabi bende
Günlük rutininizi okudum iş yapmıyorum ama bende de hal kalmıyor
Kalk 1 saat bebekle oyna yedir içir uyut kahvaltı yap evi topla oğlan uyandı onla ilgilen 1 buçuk saat sonra onu uyut tv izlerken biseyler ye çok ses yapma çamaşır as varsa ütü yap bebek uyandı onunla ilgilen oyna yedir içir uyut yemek yap acemi anneler izle o arada uyanır bebekle ilgilen kocan gelsin yemek yeyin bebekle oynayın çay kek börek eve bak aman de yat
Sabah yine aynı sadece 2. Uykusunda iş yapabiliyorum diğer zamanlar uyanıyor
1,507,986 soru
24,613,435 cevap
364,203 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın