0 oy
652 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
çok kötü grip olmuşum burnum gözüm akiyor sürekli hapsirik öksürük 2 3 gündür geçmedi sanki daha kötüye gidiyor kızlar oğluma bulaştıririm diye korkuyorum altını alıp yemek zamani gelmedikçe yaklaşmıyorum yine de geçer mi maske falan mi taksam ya korkmaya başladım salgın mi vardır nedir herkes hasta :((

11 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Maske tak ve doktora git canım dhaa da ilerlemeden önlem alsınlar bebeğe bulaşır
tarafından
tamam canım maske alıyım bugün ozaman gidebilirsem gidicem de havalar çok kötü yağmurlu dışarı çıkamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım masken varsa tak 
tarafından
yok canım eşime söyledim akşama getircek
(2,481 puan) tarafından
İyi yapmışsın sende dikkat et kendine vikis varsa evde kaynar suyu bir kabın içerisine koy vikis koy bir çay kaşığı yeter kafanı iyice yaklaştır ve etrafını kapa sabret ama hemen çıkarma tekrarla nefesini açıyor erken kurtarır hastalığından
tarafından
canım burnum çok akiyor gözümde öyle o zaman daha çok akmaz mi
(2,481 puan) tarafından
Tam aksine o anda akacak sadece  bir süre rahat olursun
0 oy
tarafından
ayyy tuh gecmiss olsun canimm
tarafından
çok sağol kuzum
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Aynen canım  sen maskeni tak ama mutlaka doktora git derim bebiş te hasta olursa iyicene zor olur senin için. Dikkat et kuzum.cok geçmiş olsun 
tarafından
sag ol canım gittim de doktora bugün 15 temmuz mus bilmiyordum doktor falan yoktu geri geldim :( yarın gitcem inş
0 oy
(795 puan) tarafından
Evet canim salgin var. Kayinbabam hastalandi hastaneye gitmedikce gecmiyor da bogazi burnu sürekli  tikanik bana gecmesinden korkuyorum bende. Bence hastaneye git ilac falan verirler toparlarsin
tarafından
gittim canım bugün 15 temmuz mus doktor yoktu :( yarın tekrar gitcem
(795 puan) tarafından
A evet bugun resmi tatil. Insallah bebegine gecmeden atlatirsin bugunh canim. Nane limon falan ic fayda eder belki
tarafından
inş canım denicem ins iyi gelir ;( çok sağol ilgin icin
(795 puan) tarafından
Rica ederimmm
0 oy
(159 puan) tarafından
Canım bende gribim bebeğinde grip ondan bulaştı galiba bana dr a gittik ilaç vermedi ikimize de bol bol emzir sıvı kaybı olmasın dedi  
tarafından
kuzum ben emzirmiyorum zaten de Benim^ oğlumun da zaten burnu akiyor bazen korkuyorum daha kötü olur diye
0 oy
(316 puan) tarafından
Sen çok bebeğine yaklaşmamaya çalış ama kendini sıkıntıya da sokma senin sütünden de geçiyor hastalık hemen doktora git iyileşmeye bak Rabbim acil şifalar versin canım 
tarafından
emziremiyorum kuzum sutu m yok malesef ama ister istemez yaklaşıyorum maske aldirdim eşim e akşam getircek doktora gittim bugün 15 temmuz diye hiç doktor yoktu geri geldim :(
(316 puan) tarafından
Hmm anladım canım o zaman maske takarsan gmez inşallah Rabbim acil şifalar versin inşallah bende şuan aynı senin gibi çok hastayım sesim boğazım felaket grip olmuşum
tarafından
sanada geçmiş olsun Canım ins düzelir ya çok kotu:(
(316 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim bol su ic ve duş al nefesini de oglusuna vermemeye çalış bulaşmaz insaallah
tarafından
ins canım benim çok sagol❤
0 oy
tarafından
çok geçmiş olsun canım önlemini al çocuğa da geçmesin 
tarafından
canım sıcak seyelr içiyorum ama geçmiyor maske alicam bugün işte yaklasamiyroum çocuğa 3 gündür ya :(antibiyotik olmadan geçen yarın doktora gitcem bugün gittim 15 temmuz diye doktor yoktu geri geldim
tarafından
anladım canım aynen maske kullan o zaman
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Evet salgın var canım dikkat et bebeğine geçmesin çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım benim 
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol tatlım benim ballı süt iç nana limon sıcak şeyler iç geçsin bebeğim
tarafından
deniyorum kuzum geçer ins
(4,756 puan) tarafından
Inşallah canım benim afiyet olsun şifa versin
tarafından
amin kuzum sagolasin
(4,756 puan) tarafından
❣️❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️❣️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Valla kuzum bende senin gibi kötü hasta olmuştum maske taktim allaha şükür oğlana gecmeden atlattım doktora git ama mutlaka
tarafından
şimdi  acilde n geldim canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,455,222 soru

23,880,080 cevap

321,302 kullanıcı

...