+1 oy
1,691 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi günler hanımlar bı soru sormayacagim sadece burda okuduğum cevaplar ve postlar için biseyler söyleyeceğim öncelikle bunu kimse yanlış anlamasın biliyorsunuz belki benim oğluma beyin tümörü tanısı kondu 11aylikken şu an 23aylik ve kemoterapi ve altı kez ameliyat geçirdi ben size bunun öncesinden bahsedeceğim benim oğlum da yeşil bı kusma oldu ilk önce yerlerde Sürünüyordu normal midesini usutmus bizim çocuklarda da oluyor dediler kusuyor fazlasını çıkarıyor dediler fiskirir tarzda kusuyor dedim sana öyle geliyordur bişey olmaz çocuğun hal ve hareketleri iyi dediler ben üstüne dusmesem doktora götürmesem hastane hastane gezdik bu arada tani konana kadar su an çocuğum yanımda olmayacaktı pediatrik onkoloji ye gidiyoruz Ankara'da çocuğun bacakları ağrıyor diyorlar ki büyüme ağrısı çocuk üstüne basamiyor anne üstüne dusmese çocuğun bacağı alacaklar karnım ağrıyor diyor çocuk baskalri normal diyor anne goturmese Allah korusun neler olacak demem o ki burda veya başkasına sorduğunuzda herkes normal olur böyle şeyler bende var çocuğumda da var bı tanıdık da var gibi şeyler söylüyor çocuğunuzu veya kendinizi en iyi siz bilirsiniz sorun fikir alın ama devam eden ateş eklem ağrısı lenflerde şişkinlik bıngıldak da gerginlik aşırı şişkinlik gece bı anda hiç bir şey yokken ağlama nöbetleri ağrıdan uyuyamama devam eden ishal su kaybı bunlar için ne olur bı doktora gidin rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin yavrularımizi isteyen herkese de rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı günler 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Benim çocuğum da oldu diye herkes de hastalık olacak da demiyorum ben yanlış anlaşılmak istemem ben sadece temkinli yaklaşın diyorum ve gerçekten bi hastalık durumunda da iyi bı doktora görünmek gerekiyor 
(4,285 puan) tarafından
Suan durumu nasil geçmiş olsun
tarafından
Çok sağolun kemo bitti şimdi 29martta mr var inşallah temiz çıkarsa kontroller olacak sadece
(4,285 puan) tarafından
Rabbım tekrar yasatmasin y
tarafından
Aminnn inşallah
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallah
tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Gecmis olsun canım Rabbım safi adıyla sifa versin inşallah 
tarafından
İnşallah canım sağolasın
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Benim de oğlumda doğuştan makat darlığı var 4 aylık olana kadar hem ağladım hem özel hastane gezdim kimse anlamadı. Son olarak Allah razı olsun aile hekimimiz çocuk doktoruna değil çocuk cerrahina götüreceksin dedi Devlet hastanesi çocuk doktoruna götürdüm o bildi şükürler olsun 

Özellikle annem büyük çişini yapmayan çocuk toplu olur varsin aglasin diye diye başımın etini yedi kullanmadığım ishal şurubu gaz şurubu lavman kalmadı içim nasıl yanıyor Allahım ne ağır bir sınav 

Oğlum 20 aylık şuan çok şükür aştık ama yine zorlanarak yapıyor canim nasil yaniyor muz süt veremiyorum sade ekmek çorba veremiyorum tam buğday ekmeği de kullanıyorum. Bugün de tam ağlayacak günümdeyim ya içimi bosaltamadim gitti
tarafından
Ben günlerce çocuğumu aç bıraktım emmek istedi kusacak diye emziremedim ameliyat olacak diye saatlerce aç kaldı mr çekilecek diye saatlerce aç kaldı ve bizim yerimize başkalarıni aldılar çocuğum aç kaldığiyla kaldı kemodan dolayı hiç bişey yiyip icemedi sadece çorba iki kaşık ucuncu de kustu demem o ki seni çok iyi anlıyorum rabbim kalıcı şifa versin herkese burda görüyorum artık bişey deyince de kızıyorlar ama gördüklerim ... Rabbim yardımcın olsun
(1,038 puan) tarafından
Esra Mustafa aynı seyı yasadım makatta darlık varmıs herkes dedı Bı hafta yapmasabıse olmaz kılo alır kabız hersey dediler benim ıcım rahat etmedi doktora goturdum tam 6 ay kakasını kendi yapamadı cok sukur erken farkettım
(1,038 puan) tarafından
Ne yaptınız gecmezse ameliyat denildi bujıyle axılacak dedı. Bize parmagınızla hergun uyaracaksınız dedı yapmak istemedim agladım
(272 puan) tarafından
Gerçekten. Ağladım içim yandı ağlattınız minik yavru başında Bi ağrı rabbim inşşallah gelmiş geçmişler olsun inan kalben söylüyorum rabbim şifasını versin
tarafından
Bana diyorsunuz değil mi . Çok teşekkür ederim
(272 puan) tarafından
Evet inşallah inşallah şifa bulur lütfen benim yerime öpün
tarafından
Öperim çok sağolun rabbim evlatlarımızi bize bağışlasın başındaki ağrı gerçekten dayanilmayacak kadar çokmuş gecenin bı yarısında basınç artiyormus ağlaya ağlaya uyanıyor ve susturamiyorduk korkutuyorlar dir rüyasında diyorlardı rabbim göstermesin kimseye bunları
(1,038 puan) tarafından
Ysm canım cok gecmıs olsun gercekten dediklerin dogru gecıstırmemek lazım okadar uzuldum ki yazdıklarına. Allah ona saglık versin sifa verson
tarafından
Aminnn çok teşekkür ederim size de acil şifalar versin
(6,075 puan) tarafından
Gozdekumsal bende parmagimla yaptım yapmak zorundaydim. Ne kadar lavman ve pamukla halledebilirdim ki doktor söyledi bunu bilen doktorun böyle yap demesi oğlum içindi yoksa vidami nys onunla yapıyorlarmış düşündükçe deliriyorum. Belki de şuan büyük çişini yaparken zorlanması o kulak çöpünden lavmandan ishal ilaçlarından. Rabbim zor durumda olan bütün müslümanların yardımcısı olsun sınavlarında basarili eylesin inşallah amin....
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah. Ne olursa olsun kendim gitmem belki ama çocuğum ateşlenir huysuzlanırsa muhakkak götürürüm. Çocuk konuşamıyor derdini anlatamıyor herşey olabilir. Ateşi 3 gün sürdü dişten 1 hafta sürer dediler 3. gün götürdüm boğaz enfeksiyonu varmış. Ilaçları verir vermez yavrum rahat bi uyku çekti. Hiç hafife almamak lazım çocukların hastalıklarını
tarafından
Aynen öyle çok doğru demişsin bi de distir diyorlar hemen ateşe çok sağolun rabbim kimseye göstermesin böyle bir acıyı
(2,462 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
tarafından
Aminnn çok sağol
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Oncelikle Rabbim yavruna tez zmnda sifa versin aynen o lafi ben cok duydum kizimda reflu var cok sukur azaldi fiskrarak kusuordu o kdr kusuoduki burnu doluodu nefessiz kaliodu aspiratorle burnunu cekiodum uzun sure nefessiz kalinca alip hastaneye goturuodum kaynanam cocuktur bebektir kusar birsey olmaz diodu ayni sekilde eltimde ben dedim size uyarsam kizim elimde can verir icimden hic onlara ne soyledim nede sordum gittigimi alip kziimi goturdum hep cok sukur iyi Rabbim beterinden korusun
tarafından
Amin Rabbim beterinden korusun ben sadece bunun gibi örnekleri çok gördüm burda bişey dediğimde bana ters çıkanlar da var ama Rabbim onlara göstermesin bütün hastalara kalıcı şifa nasıp etsin Rabbim
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH yavruna şifa versin kuzum her cocuk bir değil burda hep derim hamile bile olsa dr git diye ihmal olmasın 
tarafından
Allah razı olsun inşallah sende olan onda olmaz onda olan sende olmaz ama işte anlayabilene
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence çok doğru yazmışın buran fikir alıyorum ama kesinlikle doktora götürürüm içimde süphe kalıyor yoksa 
tarafından
En iyisini doktor bilir ama onun da iyisini bulmak lazım malesef
(1,938 puan) tarafından
Doğru diyorsun çok geçmiş olsun sizede
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Haklısınız çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte
tarafından
Amin çok sağolun
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kocaman sevgiler gönderiyorum size ❤️ ben de oğlumda bazı sorunlar yaşadım. İrkilip duruyordu melekler dokunuyor bizimkilere de oluyor diyorlardı. Epilepsi nöbeti geçiriyormuş. Konuşmayı bıraktı erkek çocuk geç konuşur dediler 4 yıl atipik otizm tedavisi gördü. Sizinle aynı şeyleri demek istiyorum yani. Herkes bir şeyler der siz yaşarsınız bunu. Eğer kontrol ettirmezseniz bedelini birlikte ödersiniz ama en çok da canınız yavrunuz öder. Yapmayın. Artık teknoloji gelişti her şey elimizin ayağımızın altında. Doktorlar eskisi gibi değil daha ilgili daha bilgili ve sürekli kendilerini geliştiriyorlar. Elalemin ağzına bakıp kıymayın çocuklarınıza 
tarafından
Allah razı olsun çok doğru söylemişiniz teknoloji elimizin altında yazmak istemediğim bunları çok zor ödeyen çocuklar var rabbim korusun yavrularımızı geç teşhisten dolayı sorun yaşayan Lar bize gene bişey olmaz ama onların canı çok yanıyor
tarafından
irkilme derken nasil oluyor canim benim kizim da 3 günde 2 kere  irkilir gibi oluyor baktigimda bir sıkıntı yok sukur 2 saniye kadar suruyor geciyor
0 oy
(861 puan) tarafından
Rabbim şifa versin miniğim İnşallah geçecek bu günler 
tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(826 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin minik kuzuya
tarafından
Çok sağolun
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşaAllah canım Rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. 
tarafından
Aminnnn buna öyle yürekten amin diyorum ki ... Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
(2,319 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım.
0 oy
tarafından
Allah şifa versin yavruna canım inşallah  
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallah. Haklısın gercekten Allah yavrunu sana bagislasın. Iyi sonuclarini al insallah 
tarafından
Allah razı olsun inşallah temiz çıkar bizde seviniriz
(1,239 puan) tarafından
Amin insallah insallah canim
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Yeşil kusma çok tehlikeli babamdan biliyorum çok geçmiş olsun canım Allah evladini sana senide evladina bağışlasın :'(

tarafından
Ne kanseriydi başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm
(1,328 puan) tarafından
Allah Razi olsun canım akciğer 11 sene mucadele ettık olmadı babam işte ne biliyim ya
tarafından
Bizmde kanser diye geçiyor malesef ve ben annemi de meme kanserinden kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın
(1,328 puan) tarafından
Amin ecmain inşaAllah canım Allah sağlık sihat versin nerde çare bekleyen hasta varsa Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin İnşaAllah :(( seninde başin sağolsun
tarafından
Aminnnn Allah razı olsun Rabbim kimseyi sıkıntı da bırakmasın
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
tarafından
Amin çok sağolun

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 397 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy