İyi günler hanımlar bı soru sormayacagim sadece burda okuduğum cevaplar ve postlar için biseyler söyleyeceğim öncelikle bunu kimse yanlış anlamasın biliyorsunuz belki benim oğluma beyin tümörü tanısı kondu 11aylikken şu an 23aylik ve kemoterapi ve altı kez ameliyat geçirdi ben size bunun öncesinden bahsedeceğim benim oğlum da yeşil bı kusma oldu ilk önce yerlerde Sürünüyordu normal midesini usutmus bizim çocuklarda da oluyor dediler kusuyor fazlasını çıkarıyor dediler fiskirir tarzda kusuyor dedim sana öyle geliyordur bişey olmaz çocuğun hal ve hareketleri iyi dediler ben üstüne dusmesem doktora götürmesem hastane hastane gezdik bu arada tani konana kadar su an çocuğum yanımda olmayacaktı pediatrik onkoloji ye gidiyoruz Ankara'da çocuğun bacakları ağrıyor diyorlar ki büyüme ağrısı çocuk üstüne basamiyor anne üstüne dusmese çocuğun bacağı alacaklar karnım ağrıyor diyor çocuk baskalri normal diyor anne goturmese Allah korusun neler olacak demem o ki burda veya başkasına sorduğunuzda herkes normal olur böyle şeyler bende var çocuğumda da var bı tanıdık da var gibi şeyler söylüyor çocuğunuzu veya kendinizi en iyi siz bilirsiniz sorun fikir alın ama devam eden ateş eklem ağrısı lenflerde şişkinlik bıngıldak da gerginlik aşırı şişkinlik gece bı anda hiç bir şey yokken ağlama nöbetleri ağrıdan uyuyamama devam eden ishal su kaybı bunlar için ne olur bı doktora gidin rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin yavrularımizi isteyen herkese de rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı günler