0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından

Kızlar eşim başvurmadan limiti 10 milyar olan bu kart gonderdiler ama bizim evde olmadığımız zaman arayıp kargonuzu getirdik dediler geri gitti kargo şirketine bunu şimdi kullanabilecek miyiz kullanan var mı 

image

9 Cevaplar

0 oy
(54,156 puan) tarafından
kullanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz
(202 puan) tarafından
İstiyorum kullanmayı
-Reklam-
0 oy
(427 puan) tarafından
Banada gelmis evde yokken bankaya gitmis bende istemedim almadimda bankadan kendi kartimi kullanmaya devam ediyorum 
0 oy
(163,480 puan) tarafından
kullanma istiyonmu istemiyonmu istemiyosan karti kir at sifre almadan gecersiz zaten
(202 puan) tarafından
İstiyorum kullanmayı işte acaba kullanabilecek miyim diye merak ettim
0 oy
tarafından
Ir actirirsan kullanirsin actirmazsan kullanmazsin
(202 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(26 puan) tarafından
Eğer kargo subesindeyse gidip almanız gerekiyor yok oradan bankaya gittiyse bankadan gidip almanız gerekiyor kredi karti elinizde olmadan kullanamazsınız çünkü uzerinde kart numarası cvc kodu var yani en az bir kez mobile o kartla giriş yapmanız ya da bir yere kaydetmeniz gerekiyor.
(202 puan) tarafından
Biliyorum cnm ben de zaten elime ulastiginda o mevlayi kullanabilecek miyim onu merak ettim
0 oy
(100 puan) tarafından
Benim maaş kartım ve kredikartim bu kart çok memnunum hiç bir yerde taksit yaptırmam bana sonradan mesaj geliyir bende vade farksız taksit yaptırıyorum puan birikiyor çok memnunum yani
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Canim esim banka personeli. Bazi personeller  o aykı hedefleri tutsun diye  kafalarina göre  musterilerine aciyirkar kredi kartı. Istemezsen hic kullanmazsin ama biz de bunu kullanıyoruz  gayet iyi . Kullandikca da kazanıyorsun combo lira uygulamasi var... ama istemezsen de bankadan iptal ettir.
0 oy
(615 puan) tarafından
Bence daha kullanışlı. 2 kartla uğraşmadan hem kredi kartı hemde banka kartı. Güzel. 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kız kart bilgileri yazıyo sil resmi
(202 puan) tarafından
Örnek cnm bu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 236 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,711 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 552 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elfida.... (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,289 soru

24,151,971 cevap

334,956 kullanıcı

...