0 oy
931 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ay kizlar her gece horlamasini dinliyom surekli sesi geliyor keske buraya atabilsem gulmekten kirilirsiniz sizdede boyle durum varmi :d

11 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ay yazık kiz yoruluyordur
tarafından
benim kocamda yoruluyor kuzum ama bu baska bisey :D
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Başlığa güldüm :) 
tarafından
:D bende burda kizimla uyumaya calisiyom ama horlama sesi uyutmuyor masAllah motoe gibi duvara acaba hoparlormu koydular uyumasinlar diye bilmiyorum
0 oy
tarafından
Gaz ver kız aradan sende uçar belki 
tarafından
Ahahahahaha:D
0 oy
tarafından
Hahada lan horlama duyuluosa abaaov hepsi duyulur hayrına Burun bandı alda hediye et:D
tarafından
kiz bu ayi yavrusu gibi mubarek duyulmamasi mumkun degil
0 oy
tarafından
Ayy kız yazın olur neyse de odadan odaya da ıyı ses gelıyo ha ben hamıleyken balkona cıkardım uatamazdım sabah 5 de falan adamın nefesının sesını duyardım:))
tarafından
Vala canım esımın tıkır tıkır diş sesleri gelır delırırım senden cok kalır yanım yok Aslan burcuyum bende cıt sesıne kalkan bırıyımde gercı sımdı kızdan zar zor uyuyabılıyom Allah yardım etsın sanada horlama kadar kotu bır sey yok ya
tarafından
aynen canm zor valla karisi yukari cikti adamin galiba ayak sesleri geliyor dubleks bizim ev onlarinkide rahatsiz oldu heralde ahshsbsn
tarafından
Kesın olmustur vala cok zor:))
tarafından
Allah yardimcisi olsun hamileykende ben horluyordum kardesim videoya cekmisti hatta  :D inanmamistim
tarafından
Zor vala
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Acaba benim yan komşum musun jsksskwmsmsmdn
(1,841 puan) tarafından
Skaksksjd güldüm ya
tarafından
kiz ben hamileyken horluyormusum inanmadim kardesim cekti sok oldum hemde nasil ayni motor gibi ahshns
(1,841 puan) tarafından
Sjsjsj yaa demekki çok yoruluyormuşsun yada uykun çok tatlıymış djdjd
tarafından
aynen ya ne guzel uyuyordum simdi kiz birakmiyor yatim hala bakiyor ah ahh ogunler
(1,841 puan) tarafından
Benim ki de 1000 kere kalti uyumuyo
0 oy
(531 puan) tarafından
Ayy bizim binada da var hatta yan apartmanlar merak ediyormuş horlama kimden geliyor ki diye ama adamcağız çok kilolu :)) 
tarafından
bizim komsuda orta halli :D
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ay kiz bizim yandamı oturuyorsun yoksa ☺️☺️☺️☺️
(4,061 puan) tarafından
Ayy kahkaha atmamak ısın kendını zor tuttum yoksa hepsi aya kalkardı hahayy Allah ıyılıgını versin kız ☺️
tarafından
ahahahsh benim kzin sesi daha cok cikiyo adamin sesi oyuzden kesilmistir kesin
(4,061 puan) tarafından
Allahım ben olsam kapıya dayanırım vala esımde horlar ama minik minik yoksa corap teperim azına ☺️
tarafından
benim kizim uyumuyor bagriyor ona yapcam artk ajhshsns hangisine corap koyacam bilmiyotum ki
(4,061 puan) tarafından
Hahay oda dogru valla benım ıkısıde şiştı bırı sagım da bırı solumda kaldım ortada bubaldım bende boyle
0 oy
tarafından

Kız dua et horlama sesi geliyor millet ne sesler dinliyor :D

tarafından
ahshsh buna koptum bizim bir komsu vardi binada bekar cocuk vardi gelip komsulara diyordu eve kari atmis zhshsb
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kemik at ağzına 
tarafından
kiz b3n nasil atim karisi atsin rahatsiz olmuyo heralde karisida :D
(5,213 puan) tarafından
benim üstteki dede de horluyo ben alıştım onun karısıda alışmıştır belki :)
tarafından
valla bende alistim canm ama insan bazen noluyor diyor bakiyorum komsu horluyormus :D
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Benimde komşunun teli beni yedi habire zır zıırrr ötüyor :P

tarafından
ahahhaa bizimde komsu vardi birtane tasindi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 627 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Paytakpingu (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 361 göst.
21 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,811 soru

24,116,332 cevap

333,239 kullanıcı

...