0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar belki karışık anlatabilirim aklımda karışık çünkü. Ebrar pütürlü yiyor bunda sıkıntı yok. Ben 8 aylıkken falan katı gıda da vermeye başladım kahvaltıda yiyemedi istemedi neyse dedim erkendir daha 10 aylık yine denedim kahvaltı hep karışım yiyor pütür olsada sıkıntı olmuyor ama. Sıkıntımız şu pirinç pilavını taneyle yer makarna aynı şekilde bi tane şeklinde tabağına koyuyum kaşıkla yediremem pirinçi yada bulguru çiğnemeden yutuyor bütün tabak bitince hepsini kusuyor. Çiğnemek zor geliyor herhalde anlamadım. Sürekli çorbaları blenderdan geçiren biri de olmadım geçirdiysem içine bulgur pirinç şehriye mutlaka ekmek doğradım. Ama katı gıdaları adam akıllı yiyemiyor napcam ben 15 aylık olacak. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bir bilen yok mudur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda 15 aylık aynı senin gibi işine geleni çok güzel yiyor aslında. Normalde makarna vs yemezdi daha yeni yeni yemeye başladı azda olsa çiğneyip yutuyor.. 
(1,169 puan) tarafından
Ya arkadaşın çocukları görüyorum özeniyorum makarna yoğurt yiyorlar ebrara versem 1 saat çiğniyor yada direk yutuyor bütün dişleri var nerdeyse ben hergün yapacak çorba düşünüyorum
tarafından
Benim kızımda öyle ben boncuk makarna yapıyorum yoğurtluyorum güzel yiyor onu ama normal makarnayı hala pek yiyemez. Köfte vs yedirmek istiyorum yemiyor ısırıyor çiğniyor geri çıkarıyor bende hergün hergün çorba düşünüyorum acaba bugün ne yapsam diye düşünüyorum ama sürekli de çorba çorba olmuyor
(1,169 puan) tarafından
Aynen ama benimki boncuk makarnayı bi tane bi tane yiyor. Dün elimle minik minik köfte bölüp verdim yanında yoğurtla yedi yedi çiğnememiş köfteleri bütün yediği ne varsa kustu
tarafından
İnşallah düzelir kısa zamanda insan şaşırıyor hergün ne çorbası yapsam diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 226 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac07 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
20 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,599 soru

24,185,819 cevap

336,611 kullanıcı

...