0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık ve artık benim sütümle doymuyor ilk doğduğu zamanlar bebelac mama kullandım sütüm gelmediği için sütüm artınca sütümün tadını aldı ve mamayi bıraktı şimdi de anne sütüne yakın bir mama arıyorum hangisini vermem lazım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aptamille sütümü veroyorum iksiinide içiyor 
(181 puan) tarafından
Ben bir tek bebelac kulladim canım bütün mamaların tadı aynı mıdır hipp diye bir marka duydum daha şekerliymis sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
mamaya gerek kalmadı mı sütünüz artınca 
(181 puan) tarafından
Sütüm artınca mamanin tadını beğenmedi canım verdikçe ağladı içmek istemedi bende vermedim
tarafından
canım bende eğer gün içinde doyuyorsa ya 2 öğün sabah ver  bide gece yatarken hem uykusu bölünmez yada 3 öğün sabah öğlen akşam diğerinde emzir
(181 puan) tarafından
Hangi mamanin tadını begenecegini bilemiyorum ki canım yoksa sürekli mama vermeyeceğim geceleri falan veririm bide sürekli emmek istiyo bir süre sonra süt kalmıyo aç oluyo bu sefer geceleri çok sık uyanmaya başladı
tarafından
aptamil kullanıyorum ben çok memnunum
(181 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(392 puan) tarafından
Hiç arama sütün arttiysa bol bol emzir doyar merak etme. O istedikçe emzir en güzeli. 
(181 puan) tarafından
Evet emziriyorum canım bol bol su içmeye çalışıyorum ama artmiyo iki gecedir de hep uyanıyo o yüzden
0 oy
(747 puan) tarafından
Valla her mama denedim benim cocugum bebelac yaradi gaz sorunu sifir iki kizimi onla buyuttum ucuncuyude onu dusunuyorum 
(181 puan) tarafından
Benimki onun tadını beğenmedi canım onu kullanıyodum içmek istemedi verdikçe ağladı
(747 puan) tarafından
Digrudur cnm her cocuk bunye farkli benimkilere yaradi
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Sma deneyebilirsin canım 
(181 puan) tarafından
Sanırım onu alcam canım
(1,930 puan) tarafından
Biz ondan kullanıyoruz canım
(181 puan) tarafından
İşte canım hani diyolar ya her mamanin tadı farklı oluyo diye bende bebelac denedim beğenmedi acaba onu beğenir mi
(1,930 puan) tarafından
Beğenir mutlaka canım denemende fayda var
(181 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sm2534 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
5 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap