Ozlemin dili yok iste berbat tarifsiz bsey bnde cocuklarimi cok ozluyorum onlarin sesini birlikte uyumayi uyanmayi okadar yanliz kaldim ki 3 cocuklu bi evden cikip bombos bi eve dusmek kadar kotu bsey olamaz heralde bide adi evlat olunca tabi cok uzaktayim eski komsularin attigi resimlerle teselli oluyorum kucuk ogluma hic dayanamiyorum canim cok yaniyor ((
Kurban olurum sana ben
Bende oyleyim canim.seni cok iyi anliyorum ustelik bizim aramizdaki mesafe 6 saat fln simdi gitmek daha kolayda ilerde yine bu sekilde rahat rahat gidebilir miyim birine bsy olsa bn hmn nasil kosup yetiscem die dusunurum hep ve her ayrildigimizda da hala aglarim Allah acilarini gostermesin
Demin konuştum annemle o kadar zor du ki yeni ameliyat oldum annem hasta hastaneden yeni çıktı zaten çok hasta annem bana uzak o özledim dedikce canm yaniyo be kuzum o kadar özledim ki annemi bayadır görmüyorum görsem 10 15 dk falan 2.5 yıl oldu evleneli annem olmayınca sarılacağım bi yavrum bile yok kızım ben torun istiyorum dedikce ölüyorum sanki ben olmadan yavrun olsun göreyim dio dayanamıyorum artik kahroluyorum yoruldum güçlü olmaya ben çocukluğunu özledim annemi özledim be kuzum
1,490,119 soru
24,353,629 cevap
346,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın