0 oy
329 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (384 puan) tarafından
Merhabalar,malum pandemi dönemindeyiz sizce bebek hediyeliği yaptırmalı mıyım? Doğumdan sonra bebek görmeye gelenler oluyor mu yinede çokta sıcak bakmıyorum aile dışında ama sizler nasıl yaptınız ?

19 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yaptır kiz ailene falan verirsin hatıra kalir 
(1,518 puan) tarafından
Nerde yaptırdınız canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
35 tane yaptırdım çok yakın olanlara 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben 30 tane yaptırmıştım magnet kendi aileme akrabalarıma verdim
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Bende düşünmüyorum ama yaptirsam bile  heves bi 50 tane yaptıririm yakın aileler gelir hine duramazlar
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hevesiniz varsa yaptırın içinizde kalmasın elbet verecek birileri olur. Ben pek hoşlandığım için yaptırmayacagim. 
0 oy
tarafından
Heves ettim ilk çocuğum yaptırım 50 tane pleksi yaptır sende içinde kalmasın 
0 oy
tarafından
Ben kimseyi kabul etmedim 1 yasinda yaptiririm insallah ki.gelmek isteeyende olmadi annemiz babamiz disinda
0 oy
(25,185 puan) tarafından
Ben kimseyi kabul etmedim hediyeliklerini kendim yaptım el emeği ama mevlüt falanda yapmadıgım için kenarda duruyo hala durum düzelirse ilerde doğum gününde dağıtırım sağlığımızdan önemli değil 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
İllaki gelen olur ben sadece çikolatasıni yaptırıcam ama hediyeliklerle uğraşmak istemiyorum. Hevesin varsa aileye hatıra kalcak kadar yaptr
0 oy
tarafından
Pandemi döneminde misafir kabul etmemelisin kendi ailen için hatıra amaçlı bir miktar yaptırabilirsin
0 oy
tarafından
Bende dusunuyorum yaptirsammi yaptirmasammi diye :/
0 oy
(12,038 puan) tarafından
Gelmeselerde hedıye yolluyor mıllet ben yaptırdım 50 tane dagıttım 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben bi şey yaptırmadım. İlk kızımda yaptım ama ikinciye hiç düşünemedim ve pandemiden dolayı gelen gidenim olmuyor ailem dışında 
0 oy
tarafından
Ailene verirsin cnm
tarafından
Ne gibi şeyler yapiliyor
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Valla ben heves dedim yaptırdım bi 25 tane kadar ama hiç veremedim.  Doğumdan sonra sadece annem ablam ve kaynanamgil geldi. Giderlerken vermek hiç aklıma gelmedi. Öyle duruyolar şimdi 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Öyle bişey yapmadım kimsenin de gelmesini istemem
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Yaptır ailene ver 
0 oy
(678 puan) tarafından
Ilk gebeligimde mevlut okuttugumda  yaptırmıştım  ana inan hatıra filan kalmıyor belki anane babanne hala teyze saklar ki bi 10 yıl geçince onlarda saklamiyor  bunda yaptirmayacagim  cikolata şekerleme filan yaptırıcam  evde bulunsun gelenlerin ağzı tatlansin  diye 
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende akrabalara vermek için 30 tane yaptırım diyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
3 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Anonim59 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
13 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sila_eymen (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
22 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,499 soru

23,884,140 cevap

321,477 kullanıcı

...