0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (748 puan) tarafından
Kizlar saçlarım belimden aşagıda okadar uzunluğu var.banyo sonrası acmakta cok zorluk cekiyorum o eriniz varmı bakıminızi nasıl yapiyorsunuz sac kremi vs kullaniyrm sac açan köpükte kullaniyrm ama cok fazla etki etmiyor bnyo sonrasi yarim saat taramakla ugrasiyorum.sizle ne yapiyrsunuz vede hangi sampuani kullaniyorsunuz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine niye işkence ediyorsun uzun saçın bşr faydası yokki daha çok yoruyor insanı kestir biraz 
(748 puan) tarafından
Cok yoruyor evet ama eşim kestirmemi istemiyor en azindan 4 parmak diyrum ama yok
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından

sana en güzel öneriyi ben yapayım bebde pandemiden dolayı kuaföre gidemedim saçlarım aldı başını gitti bde hamişim gitmek iatemedim kuaföre falan. benm adamın eline makası verdim kes yiğidim dedim omzumda kestirdim okadar rahat ettimki aen o boy saçla nasıl uğraşıyorsun kes kurtul :D

(748 puan) tarafından
Sacim icin 15 19 lu yaslarda giderdim kuafore gitmiyorum ki boyada yok sacimdaa cocuklugumdada uzundu saclarim suanda esimde seviyor kesemiyrum
(5,213 puan) tarafından
hee eşinden dolayı kestirmiyosan ozaman eşinin eline tarağı ver o tarasın (:
(748 puan) tarafından
O ben tararken iki tane kuzucuklarimizi oyaliyor
0 oy
(395 puan) tarafından
Fırça tarak kullan banyoda krem kullanmana gerek yok banyo sonrası glis in bakım spreyi var onu sık uçlarına tara hemen açılır benim saçım da kalın bayağı belime yakın biraz onu kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Eziyet etme kendine kestir gitsin
0 oy
(580 puan) tarafından
Kestir gitsin o kadar rahatlarsın ki 
0 oy
tarafından
Bende ayni durumdayim denemedim sac kremi şampuan kalmadı bide kıvırcık saçım 
(748 puan) tarafından
Bnm hafif dalgali bnyoda taransa bile cikinca ayni
0 oy
tarafından
Saç kremi sürüyorsun saçına hah o zaman banyoda tara saçını 
(748 puan) tarafından
Hani islak kaliyorya muhakkak havluyla kutuyoruzz o esnada dahi birbirine giriyo banyo snrasi birsey kulanmam lazim ama ne onu bulmaya caliaiyrm tesekkur ederim ama
tarafından
Benim saçımda baya uzun ben öyle yapıyorum sorun yaşamıyorum canım.  
Banyo sonrası acıcı spreyler deneyebilirsin başka bilgim yok
(748 puan) tarafından
Kesinlikle deniycem sprey kullandim ama dokuldu artik hamilelikten dolayimi spreyden mi birqktim ama tarama isini yapicam
0 oy
tarafından
Canım saçını sampuanliyken tara banyoda benimde çok uzun bende çözümü öyle buldum . Banyodan sonra çıkınca kurutmadan bi kez daha tariyom 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Örgü yap sacını benımde belime kadr hep örerm o yuzden pek karışmıyor banyo sonrası kolay oluyor 
(748 puan) tarafından
Orgulu sacim suan bile
0 oy
(14,894 puan) tarafından
Tangle teezer var Tarak bir araştır çok övüyorlar
(748 puan) tarafından
Tesekkur ederim hemn bakiyorum neymis
(748 puan) tarafından
Ovv 140 tl ve ustu fiyatlar ise yariyor demekki deniyicem cok teaekkur ediyoruumm
(14,894 puan) tarafından
Rica ederim canım ıslak saçta özellikle çok etkili olduğunu duydum ben saçım kısa yoksa almaya niyetim var ince telli ve zor taranıyor benim de
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Saçlarını her gün düzenli tararsan banyo sonrası da zorluk cekmezsin.  Muhtemelen banyo öncesi dolaşmış oluyor ondan dolayı açarken zorlanıyorsun. 
(748 puan) tarafından
Evet cok *** taramiyorum hem eve dokulur die korkuyorum hemde kizim yapisiyor saclarima ben taricam ben yapicam iki cocukla saldim demkki bunu da deniyicem tesekkur ederim
(7,117 puan) tarafından
Hergun tararsan banyo sonrası çok rahat açılır canım.  Sac acıcı sprey falan da kullanırsan işin kolaylasir.  Benim saçlarım da belim de sana yazdığım şeyleri uyguluyorum.
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Benm o kadar uzun değil ama eriniyorum  esimden rica ediyorum:D seninde esin  kestirmiyor  madem yardım  iste:)

0 oy
tarafından
Tek önerim omuz hizasında küt kesim
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Valla sirkede buldum çözümü missa gibi yumuşacık 
(748 puan) tarafından
Banyo suyuna sirkemi kattın cnm
(11,241 puan) tarafından
Evt çok yumuşak cnm
0 oy
(23,077 puan) tarafından