0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben daha 28 haftam bitti gebeyim.sabah kahvaltı hazırlıyordum birden bişey aktı ben akıntıdır sandım. tuvalete gidene kadar afedersiniz ayağıma  kadar aktı gitti.

Tuvalete gidince bi baktım ki saf su gibi akıntı değil.bi 15 dakika sonra yine geldi aynı şekil ama fazlaca değil sızıntı gibi yani.agrım sızım hiç bişeyim yok ama bu ne oldu bilemedim 

9 Cevaplar

+2 oy
(2,038 puan) tarafından
Suyundur canım doktora git hemen benimde 36 haftalikken o şekilde başladı 1-2 saate şarıl şarıl akmaya başladı ihmal etme erken gidersen durdurabilirler belki 
tarafından
Öyle mi bakacam bir daha gelirse az da olsa diyeyim eşime o da evde yok şimdik banyo falan edeyim o zaman ne olur ne olmaz.peki 28 haftada olsa doğum ne olur olabilir mi
(2,038 puan) tarafından
Yani hazırlıklı ol kuzum ama erkenden gitmen daha iyi benim gece 5 gibi bir avuç kadar geldi suyum bende akinti filandir dedim bekledim 10-15 dk. sonra tekrar gelince hemen hastaneye gittik bebeğimin gelişimi iyi olduğu için durdurmaya calismadilar suyumu ama senin haftan daha erken geç olmadan git birkaç gün bile olsa durdurabilirler belki
tarafından
Anladım tamam öyleyse banyo edip eşime diyeyim sizde baska belirtiler de oldu mu peki abla hiç ağrım sızım farklı bişeyim yok ta
(2,038 puan) tarafından
Benim de hiç ağrım yoktu canım sancı açılma hicbirsey yoktu sadece kasilmalarim oluyordu ama senin bebis küçük olsada hissetmiyor olabilirsin haftan küçük olsa suyunu durdururduk demişti doktorum inşallah suyun değildir tabi ama eğer öyleyse erkenden müdahale edilir kuzum sen git doktora
tarafından
Tamam çok sağolun eşime diyecem teşekkür ederim ⚘
-Reklam-
+1 oy
(64 puan) tarafından
Benim ilk doğumda normal suyum evde geldi ve ayağıma kadar indi akıntı ayağa kadar inmez külot var ise 
tarafından
Benim de sızdı yani toplam belki hesap etsek bi çay kaşığı kadar eder.başka belirtiler oldu mu peki su gelince
(64 puan) tarafından
Benim haftamdi canım 38 +4du
(64 puan) tarafından
Belki kulotun falan kaymisda olabilir canım ama ihmal etme suyu çok onemli
tarafından
Allah bağışlasın yavrunuzu.benim de ilk gebeliğim soracağım kimse de yok ta teşekkür ederim eşime söyleyecem çok sağolun ❤
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Ayağıma kadar aktı diyosun kuzum dr a git bence akıntı o kadar olmaz ki
tarafından
Yanı hani küçük tuvalet kaçmış gibi az bişey.bi kaç damla gibi ama yani kıvamlı değil idi akıntı gibi su idi renksiz bilemedim ne etsem daha 28 haftadayım belirti de yok idi hiç
0 oy
(163,263 puan) tarafından
Bence bi acile git gorun nolur nolmaz
tarafından
Tamam bir banyo edip bir daha gelirse gideyim :(
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Tekrar gelmesini beklemek hata olur. Hemen hastaneye git. Bebeğin suyu bitebilir birde iki defa gelmiş. 3. Beklemek hata
0 oy
tarafından
Çiçeğim su ihmale gelmez sen acile git muayene ol Allah korusun bişey olsa çok vicdan yaparsın keşke hastaneye gitseydim bizi de haberdar et kuzum 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Suyudur o canım benim oyle oldu gece 12 geldı sabh 9 da hastaneye gittim suyum bitmek uzere idi hemn doktra git tatlım 
0 oy
tarafından
Mutlaka doktora git su olabilir canım ihmal etme sakin 
0 oy
tarafından
Doktora git mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 482 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kbrayc (41 puan) tarafından soruldu