0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
İnstagramda bir adamın (adam demeye bin şahit) küçücük kız çocuğuna tik tok için tokat attığını gördüm.  Cocuk 2 yaşlarında. Daynamadigim için çok kısa izledim ama 3 kere tokat attı izlediğim kadarıyla. Yavrum yazık o kadar masum bakıyor ki.. neden bunun gibiler ceza almıyor. Nasil bu cesareti buluyorlar. O kadar sinirlendim ki dünya üzerindeki tüm küfürleri etsem yine de hırsım geçmez. Çocuğuna vuran,  vurulmasina izin veren, hele bu isi şova dönüştürenlerin Allah b.sını versin. Iki dakikalık zevkiniz için hamile kalıp da doguramazsiniz. Cocuk bu ağlayacak huysuzlanacak daha da önemlisi Allah'ın emaneti. madem sabrin yok ne diye doguruyorsun. Saglik ocağında bi kadın vardi cocugu huysuzlandi diye vuruyor ağzına tokadı.  Hemde defalarca. Gidip saçını başını yolsam beni içeri atarlar. O kadar rezillestiler ki bazi insan denen yaratıklar tükürsen yağmur yağıyor sanır.!!!

4 Cevaplar

+1 oy
(3,521 puan) tarafından
Maalesef bu ülkede adalet yok en olması gereken yerde hem de

Karısını öldürdü aşırı sevgi indirimi aldı 

Sevgilisini öldürdü mahkemeye takım elbiseyle gitti diye iyi hal indirimi aldı

Bunun gibi bir çok örnek var hal böyle olunca insan diyemicem bu yaratıklar çocuğa da vurur, kadına da. Adaleti batsın

Sinirlendim kız gece gece 
(24 puan) tarafından
Bende cok sinirliyim. Iste neden adalet yok neden indirimler var. Daha neyi bekliyorlar.
Zaten bisey olmuyor saliveriyorlar diye her tur pisliği yapar oldular. Neredeyse katillere çiçek verecekler. Biktim artik gerçekten. Gece gece o kadar kotu oldum ki. Gelde uyu simdi.
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım maalesef, hiçbirşeyden korkmaz hale geldiler ben hamileyken sokağın ortasında takip edildim düşünebiliyomusun hamileyim karnım burnumda adam peşime takıldı Allahın belaları o kadar çokki...
(24 puan) tarafından
Allah korumuş. O gün başına bir sey gelse sen suçlu olurdun. O gene serbest kalirdi. Ilahi adalete sığınıyorum. Rabbim yaptıklarını yanlarına koymaz
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(8,171 puan) tarafından
 Videoları kaldırılmamış olabilir ama cezasını aldı diye biliyorum. İlk çıktığında baya oldu olmuştu çünkü
(24 puan) tarafından
İnşallah almıştır. Insallah icerden hic cikmaz
(8,171 puan) tarafından
İnşaAllah canım. Burada olmasa ahirette zaten gereken cezayı Rabbim verecek onlara. Firavunun bir kere bile başı ağrımamış ama cehennemliklerin de en başında
(24 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(415 puan) tarafından
Adama o ldr kufrler ediyorum kı suan video denk gldı sinirden elim ayağım titriyor yanı Allah belasını versin bu pisliğin ya yazık o yavrucak helak oldu aglamaktan
(24 puan) tarafından
Bir babayiğit çıkıp da ellerini de kınıyor bu pisligin
0 oy
tarafından
Geçenlerde de tik tok mıdır nedir orada 15 yaşında kızını eliyle taciz eden babasını ( baba demek istemiyorum ama) gözaltına aldılar. Ceza aldımı bilmiyorum. Sosyal medyada gündem olunca birşeyler yapılıyor ama ceza alıyorlar mı şüpheli.
(24 puan) tarafından
Evet gözaltına alınmaları icin sosyal medya baskısı gerekiyor zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 460 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselcan3 (43 puan) tarafından soruldu