0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (2,404 puan) tarafından
Kızlar eşimde anksiyete var. Küçüklüğünden beri durum böyle. Ailesi ve bizler ile ilgili kaybetme korkusu ve hasta olma korkusu var. Bu pandemi mesela eşimi çok etkiledi. Neyse inanın ki aynı evde olmamıza rağmen çok hasta olmasam söylemem,her zaman iyi görünmeye çalışırım 

Ailesi çocuklarının durumlarını bile bile ne yapsalar söylüyorlar.  Mesela hastaneye gittim başım ağrıyordu falan. Ya da midem ağrıyor, ya da tansiyonum çıktı. Mesela konuşuyoruz telefonda kayınvalidem ile, beni tembihliyorlar. İşte bugün hastaneye gittim ama söyleme sakın oğluma falan. Eeee zaten söylemem.  Sonra 1 saat sonra eşim arıyor annem hastanede, aradım söyledi diyor. 

Neden söylüyorsun neden???? Bu adam kafayı yiyecek kadar düşünmeye başlıyor, eve geliyor resmen ağlamaklı sürekli sence bişey var mıdır deyip bana soruyor. Ciddi bir sağlık sorunun olur söyle tamam. Ama her şeyi söyleme be söyleme. 

Valla içim şişti buraya yazdım. Eşim yıllarca ilaç kullandı. Anksiyeteden dolayı ama artık kullanmıyor. İlaç fayda etmedi zaten.

4 Cevaplar

0 oy
(28,336 puan) tarafından
Allah sabır versin kardeşim işin zor eşinede şifa versin 
(2,404 puan) tarafından
Sağolasın cnm
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Çok oku canım inşirah okuyun kalbi gönlü ferahlasın. 
(2,404 puan) tarafından
Tamam cnm sağolasın
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kaynanana soyle acik acik bna diyosun ama kendinin yaptigina bak diye
0 oy
tarafından
Ahh ne zorr ne :( bipolar da var mi?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 310 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu