0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (4,006 puan) tarafından
Simdi benim kocamin bi yakin arkadasi var cocuklukdan itibaren cok yakinlar bunlar bi ara kustuler ve baristilar en yakin arkadasinin dugunu olacak daha dugun icin cagirmadi siz olsaniz cagirmasini beklermisin  yoksa beklemeden gisermisin sadece ayni koylululer  o yuzden  esimin babasina haber verilmis ama esim onun arayip cagirmasini bekliyor bide bizim binaya tasiniyolar benim evin altina siz ne yapardiniz

6 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Yani benim de eşimin birsuru çocukluktan arkadaşları var ama cagrilmayi beklemez direk gider hem çocukluk hemde en yakın olduğu icin
(4,006 puan) tarafından
Sadece aramasini bekliyor ararsa kesin gider ama aramadilar
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Cagirilmadigim yere asla gitmem babam ayri ben ayriyim ne kadar eski dost olsamda araya sogukluk gorip tekrar barisinca eskisi gibi olunmuyor malesef davetiye gondermedigi veya aramadigi surece gitmem demek ki gelmemi istemiyor.
(4,006 puan) tarafından
Aynen eger cagirirsa gider cagirmassa asla gitmesini bende istemiyorum bide komsum olacaklar  onu da gectim ayni koyluyuz
0 oy
tarafından
Esinin babasigile haber verilmisse gidin cnm yakin arkadasmis birde. 
(4,006 puan) tarafından
Yakin arkadasi oldigu icin insan  aramasini bekliyor dugun icin bide komsu olacaz
0 oy
tarafından
Coronadan dolayi sayi kısıtlaması var.  Belkide ondardir. Kirmizi illerde 50 kisi. Digerletinde 100. 
(4,006 puan) tarafından
Bende  oyle dusundum ama yine aciklama yapabilir arkadasim boyle bisey var cagirilmisism say diye bilemiyorum
0 oy
tarafından
çağırılmayı beklerdim 
(4,006 puan) tarafından
Aynen cagirilirsa gideriz cagirmasalar kendileri bilir
0 oy
(260 puan) tarafından
Bende yakınımi aradım yada gittim söyledim davetiye isterlerse anı olarak verdim yakında olsa arayacak gidecek yani öyle olur mu araya soğukluk bir kere girince birdaha eskisi gibi olmuyor malesef aynı evde yaşıyorsanız o ayrı tabi
(4,006 puan) tarafından
Komsumuz olacak altli ustlu oturcaz bakalim sonra belki daha iyi olurlar arkadasiyla bilemiyorumm
(260 puan) tarafından
Erkek erkeğe halletsinler bence karışma ben hiç karışmıyorum şahsen ortak arkadaşımız değilse
(4,006 puan) tarafından
Yok benim arkadasim filan degil yok oyle karismam kendi tercihi gitmesi yada gitmemesi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 316 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,607 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,049 göst.
3 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.
+1 oy
26 cevap 583 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu