0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba anneler ve anne adayları benim bi sorum olacak sizlere ben 19 Aralık son adet tarihim dış gebelik geçirdim gebeliğimi biraz erken öğrendim 19 ocakda kanamam başladı ve 20 gün sürdü bunun üstünden tam 32 gün geçti ve hala adet olamadım lekelenme şeklinde akıntım oluyo sadece onuda bi kaç gündür yeşil çay içiyorum ona yoruyorum aslında dış gebelikde ameliyatta ilaçta kullanmadım kan değerlerim kendiliğinden düştü böyle bi durum yaşayanınız yada bilgisi olan varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(72 puan) tarafından
Doktora gitmedinizmi Bi operasyon filan olmadı mı tehlikeli dış gebelik ihmal etmeyin en azından parça kalıp kalmadığına Bi hasar varmı ona bakılması gerekir 
(8 puan) tarafından
Doktora gittim hiç bi operasyon yapmadı kanım 2 ye düşene kadar gittim sağ tarafta 13mm di ilk sonra 16mm oldu ama doktor kendi kaybolcak dedi 6 ay sonra gel dedi
(72 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun zor ki durum atlatmışsınız
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın
-Reklam-
0 oy
(3,885 puan) tarafından
3 ay önce yaşadım bende dış gebelik ama operasyon geçirdim ameliyat oldum yani sol tüpüm alındı patladığı için dış gebelik yüzünden. Tam 40 gün sonra da adet oldum ameliyatın ardından. 
(8 puan) tarafından
Benimde çok hafif hafif oluyo yani kanamada değil kötü bişey olucak diyede korkuyorum
(3,885 puan) tarafından
Olmaz İnşaAllah korkma doktora görün eğer endişen varsa kuzu
(8 puan) tarafından
İnşallah bi kaç gün daha bekleyip gidicem de o zamana kadar merak ettim böle bişi yaşayan varmı hani hep mi oluyo diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 383 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,265 göst.
0 oy
3 cevap 605 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
3 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,273 soru

24,298,829 cevap

343,932 kullanıcı

...