0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim kaynanamla annem kardes kaynanam aramiza cok ayrimcilik katti beni evinde istemedi 6 aydir evine bile gitmedim yaptiklari seyden gorumcem ve kaynanam eltimin herkesin ortasinda dedikodimu yaptilar kocasi erkek degil yapiatirsin bitane diye daha neler neler ozet gececem olsemde gelipte bir bardak su vermez kizimin dis bugdayi ve dogum gununu birarada yapacam ama annem diretir cagir diye korkuyorum halamla annem tek olacak sadece annemede dedim onu cagiracagima yapmam daha iyi diye hak etmiyor cunku cocugum bir senedir hastanelerde surundu sormadi bile torunu demeyin hicbirzaman kizima torunu gibi davranmadi hep disladi kizimi obur torunlarindan ayirt etti hep dun dogum gunuydu kutlamaya bile tenezul etmedi sizce yapmasam mi cinku biliyorum annemle tartisacaz bu konuda

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Yani kaynanan teyzen mi
tarafından
Malesef canim teyze ama ne teyze yanbanci ondan bin kat iyidir
tarafından
Hiç sevemem akraba evliliğini hep böyle sorunlar çıkıyor
tarafından
15imde nisanlandim 18ime bastigim gibi evlendim cahillikli evlilik meraki mi bilmiprum ama oyle pismanim ki simdi aklim olsa asla evlenmem akrabayla diyorum
tarafından
Çok haklısın
-Reklam-
0 oy
(54,192 puan) tarafından
annen diretirse o zMan sende gelme esimle ikimiz kutlarız de hatıra kalir yap doğum günü canim
tarafından
Oyle yapacam canim aramizda kutlarim ama annemede dedim o gelirse kutlamam diye cunku o kadini gorunce sinirlerim bozuluyor kizimin dis bugdayindan bisey anlamayacam
0 oy
tarafından
Annen bacisiyla arası bozulmasın diye seni hiçe sayıyor kusura bakma ben umursamaz çağırmam
tarafından
Evet beni hice sayiyor zaten annem arkamda olsa bunlar olmazdi kimsenin kalbini kirma kotulul yapsin onlar bisver diye diye biz paramparca olduk asla cagirmam onu gerekirse yapmam esimle basbasa kutlariz
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Işte yazı kader ama akraba evliliklerini bu yüzden sevmiyorum..baksana seninde annen arada kaliyomus..bence içinde varsa yap ama annenle tekrar konuş gelmesin kaynanan 
tarafından
Yazdiklarinda xok haklisin canim annemde kaynanasi teyzesi kendi kayinvalidesi ona cok vektirmis teyze degildi bana diyordu hep ama bana bisey dediklerinde ben ayaklarina paspas olayim agzimi acmayayim onlara onu istiyor hep bende kabullenmiyorum annem yanlislarini goruyor ama kardesiyle arasini bozmuyor sirf bu yuzden kac defa tartistik lac defa kavga ettim onunla ama kardesim atamam diyor bende artik kabullendim
(9,610 puan) tarafından
Annende çok çekmiş ama malesef ders çıkaramamış..eger o kardeşiyse sende evladısın yarın öbürgün kardeşi sırt çevirir ama evladı çevirmez çokta pohpohlayip tepesine koymasın kardeşini yarın öbürgün başka sebeplerden dolayı birbirlerine girerler neyin nasıl olduğunu bile anlamazlar annen bu durumda çok çok yanlış yapiyo keşke aradaki farkı idrak edebilse ikinizde ki arayı dengeyi kurabilseymiş zaten sen şuan kaynanamı cagirsam mı çatışmasam mı derdine düşmezdin burda sen netsin ama annen bi değişik yani
tarafından
Ya yuzdefa dedim cagirmak istemedigimi hala diretiyor kaynanam kizi icin annemle konusmuyordu tepkiliydi kaynanamin annemi satmasi 10 dakka annem hakkimda cirkince konusmalar yapiyordu hala oyle birine kardesim duyor ya ben ona sok oluyorum annem ders almaz almadida dengeyi kiramiyoruz cunku heo trip atip konusmuyor ondam sonra ben aglaya aglaya ondan ozur diliyorum annemi atamiyorum cunku
(9,610 puan) tarafından
Kıyamam sana ya tabiki anneni atamazsın ama bazı zamanlar gaddar olmak lazım eğer o senin halini anlamıyorsa çünkü baksana kaynanan hemen onu satabiliyomus ama annen neden hala gerçek yüzünü görmek istemiyo anlamış değilim
tarafından
Goruyor oda biliyor ama gozune perde cekip gormemezlikten geliyor haklisin insan gaddar olacak ama konusmam annemlede diretirse budefa tepkimi tam koyarim cunku yoruldum onceden esimdi simdi esimde gercek yuzlerini gordu sira annemde atesler icinde yaniuordum dusuk yaptim kimsem yoktu bir gun kapimi calipta demedi bu kiz dusuk yaomis atesler ixinde yaniyor hastaneye goturelim dusuk halimle gelip caylarini icip gittiler hala unutnuyorum
0 oy
(17,392 puan) tarafından
Ee sana yaptiklarını annen görmüyor mu , niye çağır diyorki. Bende olsam çağırmazdım asla. 
tarafından
Annem biliyor ama beni atip bacisini tutuyor esim bile arkamda yaptiklarindan cagirmasan haklisin diyor ama annem gordugu halde sesini etmiyor kaynanama ne diyim
(17,392 puan) tarafından
Demekki annenden yüz buluyorki seni eziyor. Erkek tarafı arkanda aileni görmezse bin kat daha kötü oluyor. Aile arkanda dağ gibi duracakki kimse sesini çıkaramayacak.
tarafından
Benim annem zaten arkamda dag gibi dursa yapamazdilar kaynanama kiziyor bir hafta konusmuyor ondan sonra yine ayni esim arkamda duruyor bii o yuzden ben sirtimi ona dayadim bisey dedikleri gibi esim babasina telefon acip siciyor agizlarina
0 oy
tarafından

Malesef ki akrabayla her sey yap ama kiz verip alma eller cok daha iyi oluyo o konuda teyze gelini olmak ne dmek iyi bilirim:ermm:

tarafından
Sorma nefret ediyorum o kadindan yuzunu gormeye tahamulum bile yok kalbim kapkara bana yaptiklarini esim beni dovsun diye ustume saldiklarini unutmadim unutmayacam sadece Allaha havale ediyorum
tarafından
Ne diyim ki cnm Allah yardimcin olsun teyze teyzeyken hala amca dayi dayiyken guzel  oylede kalmalilar bnce kaynanalik kayinpederlik yakışmıyo
tarafından
Aynen canim hic yakismiyo keske diyorum yapmasaydim akraba evliligi ama olan oldu istee
0 oy
(724 puan) tarafından
Ara bozucu fitne insandan ne hayır gelecek gördüğün yerde Allahın selamını verirsin konuşursun iki kelime tamam çağırma bence de böyle insanlardan hayır yok 
tarafından
Yok direk konusmuyorum ben annemler geldi geldi evime sormadim bile kizim hastayken hastanelerde surunurken nerdeydiler gezme olunca kosa kosa gelirler annemde biliyor onlarla konusmadigimi ama kardesi atilmaz biz atiliriz evlat onum gozunde nede olsa hixbirsey
(724 puan) tarafından
Annen hata yapıyor haklıya haklı haksıza haksız annenin de buna saygı duyması lazım çocuk değil sonuçta
tarafından
Annem kardesimi atamam diyor sizin sorunlariniz diuor hep bende sesimi etmiyorum ama evimede asla cagirmam oyle yaparsa esimle kendi aramda yaparim
0 oy
(781 puan) tarafından
Akraba evliliğinden hep korkarız biz biz 6 kız 1 oğlan kardeşleriz annem akrabaya kız vermem dedi ve hepimizide 40 kat yabancı olanlara verdi akrabadan hayır gelmez dedi halamlar filan hep küstüler oğullarına istediler bizleri annem hayır dedi küssünler ben yinede vermem dedi halalarıma amcalarıma söyledi kusun konuşmayın ama olmaz dedi iyikide vermemiş halam kızını bacisinin oğluna verdi rezil oldular annem dedi ben biliyorum işte akrabaya bulasilmaz işte dedi haklı çıktı canım annem:)))
tarafından
Gercekten anneniz cok hakli ben esimi sevdim annemde olmaz dedi ama karsima aldim daha 15, yasinda cahillikten mi bilmiyorum evlenmeden once iyiydi ailesi telefonda sohbetleri guzeldi ama bi evlendim hanyayi konyayi gordum gurbetteyim onlar yuzunden nerdeysw kadin siginmaya gidiyordum durmadan esimi saliyordular ustume baristik duzeldi esim artik arkamda dinlemiyor onlari
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Teyzenin olduğunu bile bile niye gelin gittin ben hatayi sizlerde buluyorum sonra akraba şöyle akraba böyle
tarafından
Haklisin diyecek biseyim yok malesef keske yapmasaydim ama olan oldu aglasamda fayda etmez ki ama cok pismanim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Valla ole birini asla cagirmam..annen cok merakliysa kendi evine cagirsin kardesini..sen dis bugdayini yap bnce istemiyosa annen de gelmesin o zamn..bu kadar kardes tutulmaz yani..insan az da olsa kızının yaninda olur bnce..
tarafından
Yaoacam kizimin dogum gununu dis bugdayini annem diretmege calisirsa bende cagirmam kimseyi esimle basbas yapariz annemin kaynanama tepkisi bir hafta dahada yok kaynanam kizi icin annemi sildi ama sonra baristilar ama annem benim icin onu silemedi
(3,074 puan) tarafından
Oyuzden senin onceligin kendi cocugun ve esin olsun onlarla kutla..annenin de diretmeye hakki yok cnku senin cocugun senin ailen..kimi gormek istersen onu cagirirsin
tarafından
Cok haklisin canim annem diretirse esimle kutlayacam kimseyi cagirmayacam zatsn bi halamdi bi annemdi hepberaber olalim dedim ama olmadi
0 oy
(754 puan) tarafından
Ah bu torun ayrimlari ne kadar kötü benim babaannem de benim kardeslerimle beni diğer torunlarından ayırirdi sinir bozucu bişey. Canım sen eşinle arani huzurunu düşün boşver eşinle konuş esin belki gelmesini isteyecek gelmesini istemiyorsa da kendi aranızda yapın arkadaş cevrenle aileleri hiç karıştırma ne annenler ne kaynananlar
(754 puan) tarafından
Haklısın canım insanın içine oturuyor çok iyi anlıyorum ben seni ama eşinin düşüncesini al Allah'ım hayırlı uzun ömürler versin artık eşinden başkasi yalan oluyor evlenince. Bazı kızlar evlenmesine rağmen annesinin lafından çıkmaz eşi ile huzursuz olurlar ya sinir olurum oylelerine. Boşver sen anneni eşinin düşüncesini al. Belki eşin gelmesini ister sana diyemez ne eşinin sana karşı kırgınlığı olsun ne de aranizda huzursuzluk olsun benim tavsiyem
tarafından
Sagol kuzum esim arkamda goruyor yaptiklarini karari bana birakti cagirmasamda huzursuzluk cikmaz cunku ailesi zaten huzurumuzu hep bozuyor cagirirsam oda bilir yine huzurumuzu bozacaklarini konusmuyoruz bile kaynanamla ama annem bizi baristirmaya calisiyor annemede dedim sabah ben gurursuz degilim asla cagirmam sen cagiracaksan ben evden giderim oturur kutlarsiniz diye
(754 puan) tarafından
Tamam o zaman canım siz kendiniz kutlayın o zaman aileleri hiç çağırma
tarafından
Aynen canim oyle yapacam xok sagol kuzum❤❤
(754 puan) tarafından
Ne demek canım Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 542 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.