0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (862 puan) tarafından
Allaha şükür biraz daha iyiyim ama 2 gündür tat bugünde koku kaybım var düzelir mi aranızda kaybeden varmı ne kötü bişey yediğinden tat alamamak

6 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah ağzının tadı en kısa zamanda duzelir
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Bnde kaybetmiştim 2 2 buçuk aya anca düzeliyor 
(862 puan) tarafından
Aman allahım aşırı yorgunlukta oluyor muydu
(1,185 puan) tarafından
Evet canım ben iki gün tuvalete bile gidemiyorum hatta altıma işesem nasıl olur diye bile düşünmüştüm sjsjsjjssk
(862 puan) tarafından
Hahaha güzel fikir
(1,185 puan) tarafından
Bol bol su iç bide ağrın oldukça Parol iç canım geçer inşallah çabucak
(862 puan) tarafından
Inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Bende tat koku kaybı yoktu ama nefes alamıyordum üstelik hamileydim tedavi sonrası erken doğum yaptım 34. Haftamda çok şükür ki çok erken bir hafta değildi 
(862 puan) tarafından
Bende ilk günler nefes alamıyordum konuşamıyordum 2 gündür nefes alabiliyorum tat koku yok Allah korumuş cok geçmiş olsun
tarafından
Size de çok geçmiş olsun düzelecektir tat koku kaybınız. Kalıcı olanı görmedim ama olabiliyormuşta
(862 puan) tarafından
Allah korusun aman aman
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bnmde öyle oldu 10 güne düzeldi 
(862 puan) tarafından
Teşekkür ederim gelsinde 10 gun olsun
tarafından
Gelir cnm merak etme
0 oy
(223 puan) tarafından
Ayy kuzum geçmiş olsun ben 37 haftakikken covid oldum 10 gun karantina da kaldım ama bende hiç bisey olmadi sadece grip oldum 7.gun koku tat geri geldi 
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah korumuş ben çok kötü oldum nefes alamadım konuşamadım 2 gündür de tat yok Allah beterinden korusun
(223 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun allahimn sana şifalar versin inşallah Rabbım hic korkma hic sıkıntı yapma geçip gidicek
(862 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bizimde 6ncı günümüz :( halsizlik öksürme devam ediyor. Dünde tat kaybı hafiften başladı :( inşallah geçer ne biçim hastalıkmış bu bilmiyorum mahvetti
(862 puan) tarafından
Benimde halsizlik aşırı yorulma öksürme arada bir oluyor bende anlamadım vallahi hiçbir hastalığa benzemiyor mahvoldum ayaklarım kollarım yüzümde karıncalanıyor benim :(
(1,297 puan) tarafından
Aynı bizimde öyle el kol da güç desen yok . ağzım desen saman gibi :( 1 yaşındaki bebeğimde de covid çıktı.. Her uyandığımda şu hastalığı başımıza getiren çinlilere beddua ile uyanıyorum :(
(862 puan) tarafından
Çok zor benim oğlum 10 aylık onda da 2 gun huysuzluk huzursuzluk burun akıntısı oldu calpol verdi doktor bir an önce geçsin gitsin:(
(1,297 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşallah. Rabbim şifa versin biran önce hepimize inşallahh

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...