+1 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızım iki aylık ti çok huzursuzdu eşimle aramak istedik canli yayın da çocuğa duaetsin diye neyse aradık hat dusmedii sonra bi saat aradan sonra bi kadin aradı  şikayetiniz ne diye söyledik durumu kızım husursuz hocaya söyleyin dua etsin diye kadın sizi sonra ararım dedi aradı nededi bilirmisiniz neymiss anne karnında bebeğinize cinnn carpmiss hoca diyorr bize 500. TL gönderin size bi ayet yollayacaz iyikide inmadik kızım  şimdi 3. Yaşında bi sıkıntısı yok Allah'a şükür demek istediğim öyle lerine hiç inanmamak sadece dertleri para insanları kandiriyorlar o hoca tam sahtekar

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yav o yeni tür şarlatan

Bı ara Tuncer çiftçi ydi 

Şimdi bu
(1,633 puan) tarafından
Gerçek kim arasa cin var üstünde diyor
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Evet bizde oyle bi hattaya düstuk ama para yollamadik 
(1,633 puan) tarafından
Çok şükür yollamadiniz sahtekara
(5,268 puan) tarafından
Şükür valla halla ariyor kadin arada en son kizdim aramayin diye sonra esim diyo niye kizdin musallat olcaklar bize :)))
0 oy
tarafından
Allah öylelerine fırsat vermesin 
(1,633 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(18,459 puan) tarafından
Arada bir o adama denk geliyorum ama hiç inanmıyorum o adama. Hemen ceviriyorum kanali
(1,633 puan) tarafından
Değil cnm kim arasa büyü var diyor su har kadın yada su harf erkek sana büyü yapmış diyor vala diyorum o harf isim kimse yandiiii:)
(18,459 puan) tarafından
Aynen canım. Fal bakar gibi isminizi söyleyin diyor kafadan biseyler sallayıp konuşuyor
(1,633 puan) tarafından
Ahahh deyill aha diyomm yandii o kişi
0 oy
tarafından
Yaa ben biliyorum o hocayı tesadufen gordum gecen hafta pazar gunu herkese diyoki buyu var buyu yapilmis izlemistim ben onu hic bilinmedik bi kanalda cikiyor
(1,633 puan) tarafından
Ya evet cnm milettin işi yok sanki hep büyüyle ugrasiyir herkese büyü cin var diyir
0 oy
(1,328 puan) tarafından

:Dah en evlada edılen anne duasıdır cin ve nazar dualarini oku Allah senide bebeğini de korur zaten 

(1,633 puan) tarafından
Evet cnm benim öyle bende dedi söyleyecem abimde senin gibi soylemisti
0 oy
tarafından
Hangi cinci hoca o
(1,633 puan) tarafından
TV de çıkıyor
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Valla bende para isteyen hiç bir hocaya itimat etmem
(1,633 puan) tarafından
Aynen cnm öyle oluyor
0 oy
tarafından
Puhahah bi kere bizim evde oturuyoz kaynanam eltim kız kardeşim falan saat de baya geç oldu kaynım gelip alcak onları neyse kaynanam dedi hadi arayalım kız kardeşimle eltim kıkır kıkır gülüyorlar yok cinci yok bilmem ne falan neyse hiç birinde dakika yoktu benden aradık baya bi hatta bekledik ama 1 saat falan neyse biri aldı bizi sorun nedir diye konuştu kaynanam anlattı sonra bizi canlı yayına falan almadılar aradan bi kaç gün geçti beni arıyorlar e muska var göndercez size büyü yapılmış son raddedesiniz eğer almazsanız asla geri dönüşü olmaz falan vs vs neyse ben kapattım hep en son kaynanamla birlik oturduk o ara aradılar kaynanam aldı telefonu ona anlattılar tamam dedi ama bizde pata yok tabi 100 TL göndereceklerdi göndermişler ama para olmadığından alamadık tabi asadad neyse işte daha hâlâ beni ararlar ben de numarayı engelledim
(1,633 puan) tarafından
hahaaaah yasa canım bu kar böyle dolandırıcı bilmiyorum bunlara nasıl izin veriyorlar televizyondo cikiyorrr cinciiii hocaaaa
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hepsi tam bı palavraci
(1,633 puan) tarafından
Evett cnm öyle Allah bilir kackisiyi dolandırmış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 292 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 475 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde HilalNur (117 puan) tarafından soruldu