0 oy
4,724 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından
Yeni eve tasiniyoruz kiraci abonelikleri kapamamis biz ustumuze alabilirmiyz borcu varsa bizi ilgilendirmez ama karsimiza cikarmi eski kiraci sehir disina tasinmis ev sahibinj  telefonlarini acmiyor nasil yol izlemek gerekir basina gelen var mj

2 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sen kapatırıyorsun  kuzum eski kiracının açarken depozitosu oluyor ondan kesiyorlar borcu
(410 puan) tarafından
Cevremdekiler o kapatmadan sen actiramiyorsun dedi dogalgaza muhur koyulmus o odenmemissede olurmus kapatilsada koyulurmus borc cok cikarsa depozito yeterli gelmesse yinede ben kapatabilirmym borcu odemeden
(5,328 puan) tarafından
Kapatabiliyorsun canım ben kapatırmıştım  borcuda ödenecekse ev sahibi öder yada sen kiradan düşersi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Smdi gidiyorsunuz yeni kira kontrati ile biz buraya tasindik bizden onceki kapatmamis diyosunuz onun abonelik dusuyor siz yeniden actiriyosunuz.. o adam nereye giderse borc onunla birlikye gidiyor 
(410 puan) tarafından
Cevremdekiler o kapatmadan sen actiramiyorsun dedi dogalgaza muhur koyulmus o odenmemissede olurmus kapatilsada koyulurmus borc cok cikarsa depozito yeterli gelmesse yinede ben kapatabilirmym borcu odemeden
tarafından
Hangi ***** diyo onu ya oyle bisey yok biz yaptirdik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 187 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Emre1234 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
4 cevap 298 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy