0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Arkadaşlar emzirme döneminde Selectra kullanan var mı aranızda varsa fikirlerinizi paylaşır misiniz?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım emzirme bilmem ama daha once kullandın mı o ılac benım teyzemin kızını beter hale soktu yaramadı ona hıc halısulasyonlar gordu degıstı ler de rahatladı cok ugrastılar duzeltmek ıcın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim antidepresan inan ki kendin sin. 5 yıl kullanmış biri olarak yarardan çok zararı oldu tek iyi yanı seni uyuşturuyor anlık unutturuyor ilacı bırakınca hoppp sar başa bu yüzden eğer ciddi bir plroblemin yok ise kullanma kendi kendinin ilacı olabilir sin
(1 puan) tarafından
Psikologa da gidiyorum ama çok kötü olmasam malesef başlamazdım dogum yapmama 9 gün var yeni başladım 4 gün oldu  daha önce 4 yıl antidepresan kullandım iyilesmistim aslında ama sonrasında nüksetti yine bakalım allah yardimcimiz olsun inşaallah herkeslere bana da şifa versin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
15 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 260 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 633 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde leylelgy (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,898 soru

24,161,367 cevap

335,389 kullanıcı

...