0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Dun demistm film cekilcek 4 aylk oglum gittik damar yolu actilar ilac verdiler 2 kere 45 dk boyunca sintigrafi makinesinden kaldirmadilar hemde uyanikti aglqmktan bir hal oldu cokncok zor bir film cekildi sonuclar carsamba cikicak ve ödüm kopuyor :(

7 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından

En İyi Cevap
Dua eden herkesten allah razi olwun carsamba sonuclaru alcz insallah guzrl sonuclar alalm :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aklım sizdeydi geceden beri sana yazicaktim bende ne oldu çocuğun durumu diye.

Umarım bıçak altına yatmak zorunda kalmaz minik nedeniyle

Rabbim şifa versin oglunaa ❤️
tarafından
Kıyamam yaa inşallah iyi çıkar canım rabbim buyuk dermanını versin inşallah
(78 puan) tarafından
Insallah ya insallah yuregimix agzimizda sonuc bekliyoruz 1 ameliat g3cirmisti cnku cok zor oluyor cani yaniyor cok kotu oluyor Rabbim bebeklere sifa versn onlarin cani hic yanmasin
tarafından
Senin durumunu anlayabilirim doğumdan bir hafta sonra oğlum 1 gece hastanede yattı sariliktan ellerimle ebeye verdim çırılçıplak bağıra bağıra kuveze yatırdılar onu orda bırakıp geldim tüm gece tek başına yattı aç mı susuz mu üşüdü mü napti diye mahvolmustum çok iyi anlıyorum seni dualarimdasinizz rabbim yardımcınız olsun
(78 puan) tarafından
¹cok zor ya ilk bebegm boyl3 sinanmak cok zor mesane cikisi kapaliydi dogdugunda nelere mâl oldu yavrum dogdugundan veri filmler amleiyat fln insallah guzel cikarda yavrumj evde rahat buyutuyurm  sagol cnm Allah razi olsun
tarafından
Çok üzüldüm :/dualarimdasinizz inşallah güzel cikicak sonuçları ❤️
0 oy
tarafından
Neyi var meleğinin Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
tarafından

Kiyamam ya oyle aglarken gorup hic bisey yapamamak kahreder insani Allah sifa versin insallah temizdir sonuclar<3

0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bebegin nesi var allah sifa versin insaallah temiz cikar
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun içini ferah tut İnşaAllah birşey olmaz canım o daha melek 
0 oy
tarafından
Allahım kurban olurum benimde dört aylık oğlum var gözüm de canlandi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 355 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikkus000 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 524 göst.
14 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatimafatima (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,558 soru

24,100,356 cevap

332,383 kullanıcı

...