0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından

image

hafta sonu klasiği bir bende mi var ;))) 

10 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Hepsi bitti bizim ☺️☺️ kolay gelsin ☺️
(379 puan) tarafından
Kizzz yeni kavaltidan kaltilar keyifciler napayim iş bitmiyooo
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D

Pijamani çıkar önce :D

(379 puan) tarafından
Olmaz o benim üniformam ;)))
0 oy
(894 puan) tarafından

Böyle bir durumda ben direk kahve içiyorum bir kendime geleyim diye :D

(379 puan) tarafından
Onu kocisle yaptım ;))) babasına gitti kizcemle bende evdeyiz ;))) azcik takiliyoruz ama nereden başlasam bilemedim ;))) buradya takildim kafa dağılsın azcik muhabbet olsun napayim;))
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Hepsini bitirdim yatağımda uzanmış keyf yapıyorum sana şimdiden kolay gelsin canım:) 
(379 puan) tarafından
Allah beni bildiği gibi yapsın o zaman sabah 8 de kalktım ses olacak diye hadi küçük danam büyük danam rahatsız olmasin diye bişi yapamadım şimdiye kaldı ;)))
(1,466 puan) tarafından
Bişe olmaz kız biter inşallah birden de yüklenme yavaş yavaş yap :D
0 oy
tarafından

Oyun isteyenle ilgilen herseyden onemli:angel::)

(379 puan) tarafından
Kızıma ev işi öğretiyorum ;))) dur verdim eline bezi şuan oyuncak dolabını siliyor bakalım ;))) hem oyun hem işi yapicam ;)))) süpürge içinde oyun bulucam ev bize kaldı baba gitti ;)) dalga geçecek kimse yok süpürgeli cadı olma peşindeyiz ;))))
tarafından
Yerim yaa madallah :)
0 oy
tarafından
ilk evi süpür sonra çamaşır hatta bunları yaparken oyun haline dönüştürün çocuğunuza da görevler verin sonraki vakitler de oyun oynayın 
(379 puan) tarafından
Aynen o yoldayım şuan ;)))  azcik çorba olsakta bizi yaparız
0 oy
tarafından

Sabah bulaşığı duruyor daha kahvaltıyı yaptım geri yattım şimdi kalktım:D

(379 puan) tarafından
Bakamadım yazılanlara ;)) az kaldı mutfak bitti şimdi çamaşırları topluyom aticam kızım makinaya taşıyor şuan ;))) tek tek süpürgeyle ezana mutakiben gecicem sanırım ;))))
0 oy
tarafından

Yan gel yat bence :P

(379 puan) tarafından
Karpuz gibi oldum kizzz oyunla yapiyom işte bisler tek tek tasiyoz makineye ;))) çamaşırları bide laf yedim ne çok pis çamaşırsız varmış diye söyleniyor ;))) zilli kızım
0 oy
(15,033 puan) tarafından
Açtım soda içiom valla ben kalsın ev anasını satam her hafta her hafta :)) 
(379 puan) tarafından
Dur birazdan bende yapicam ;)))
0 oy
tarafından
Eline bisey ver oyalayacak o arada yap islerini
(379 puan) tarafından
O şuan işlemiyor laflar pabuç gibi ;))) makineye çamaşır taşıyorum bana dediği ne pis camasirimiz varmış bitmiyo diyoo ;)))) akşama misafir var diye kandırdım ;))) çok seviyo birisi gelsin diye tabiki ben şuan kimseyi kabul etmiyorum. Telefondan arkadaşı arayarak iptal edeceğiz misafiri mikroplar gidince gelecek diye ;)))
tarafından
:)) buyumusde kuculmus laa. Kaynanaya ne ihtiyacin var :))
(379 puan) tarafından
Vallah kaynana rahmetli aramıyorum zaten onun kopyası ;)))
tarafından
Masallah :))) bakalim bnmki simdiden hali altlarininkontrol ediyo :) 23 aylik
(379 puan) tarafından
Şu kadar soyleyim ben daha bebekken bile yerden emzik toplamadim öle emziği kirlenecek diye erebildigi en yüksek yere koyar ve ters koyardı ağız kısmı hatırlamıyorum yere surttugunu
tarafından
Masallah :)
(379 puan) tarafından
Kaynamam kılıklı ;))) o çok titiZdi eşimin babasi asker tam bir askeri düzen nizam tertip vardı evlerinde ;))) bende gene şuan düğün var halay basiyim ;)))
tarafından
:)) evde olsam kucuk kaynanayi oturtuyom mama sandalyesine isimi yspiyom hemen :) sonra  sandalyeden cikariyom kesif yapiyo :)
(379 puan) tarafından
Küçükken öle hele azcik büyüsün anlasın bisilerden sana karışsın görüşürüz ;)))) Allah'ıma şükürler olsun herkes yaşasın bu mutluluğu ;))) eglencem hayatımın neşesi heryer yıkılsın isterse onla eğleniyoruz ya bosverr ;))))
tarafından
Cekmeceleri desikliyo :)) bezlerini dagitmaya bayiliyo :)) aman iyi olsunda yapsin yeterki
(379 puan) tarafından
Ben o dönemde bezini ona taşıyordum ;))) kaka yapınca kaciyodu kokuyordu pis poklu getir bez değiştirelim diyodum ;)))) 2.5 yaşından sonra bıraktı bezi  ayy aklıma geldi şimdi küçük bebek ozluyo insan yaaaa hala altini almaya doyamadım ;))))
tarafından
Benimki gecen yaz tuvaletini yapmis bisey de demez aglamaz bi baktim elini bezine sokmus oynuyo gulsemmi kizsammi :)  hala aglamaz bu aralar kendi kendine yatar oldu yere
(379 puan) tarafından
Ayyy oluyo olede bizimkisi numune şuan bile büyük tuvaletini yapınca beni çağırıyor eli kirlenirmis pok degermis  ;))) köye gitsem bulduğum ahıra sokucam onu ;)))
tarafından
:)) keske bnmkide oyle huylu olsa :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 197 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,939 puan) tarafından soruldu