0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hergun ya kaynana sorunu ya boşanma ya şiddet Allah'ım sen yardım et birgün de böyle olaylar olmasa dünya ne güzel olurdu insan düşününce aklı almıyor.Allah herkese yardım etsin  oysaki bütün eziyeti de kadınlar çekiyor

7 Cevaplar

0 oy
(30,411 puan) tarafından

İnsanoğlu işte napacan hayatın kuralı haline geldi

tarafından
Aynen öyle olmuş canım Allah sonumuzu hayır etsin
-Reklam-
0 oy
(16,441 puan) tarafından
Vicdan merhamet Allah korkusu olsa insalar da dünya çok güzel olurdu 
tarafından
Çok haklısın canım birgunumuz güzel olsa ona dünyaları verir olduk
0 oy
tarafından
Ahhh ahhh                         
tarafından
:(((( hmde ne ah
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Maalesef maalesef öyle ve bu gün kadınları koruyan İstanbul sözleşmesi de iptal edildi
tarafından
Edilsin canım onların sozlesmeside onlar gibi adalet adalet değil bizim ülkede bu adaleti temsil eden kişilerin yakını acaba birgün böyle dertten  ölse şiddet görse acaba yinede böyle olacak miydi
(5,483 puan) tarafından
Çok sevdiğim bi ablam var 2 çocuğu var, kocası yıllarca kadını çalıştırıyo, dövüyo, üstüne iftira atıyo. Kadının darp raporları var, gözünü kör edecek derceye getiriyo felan. Hakim bir şekilde boşuyo. Adam yalan dolan fotoğraflar sunarak boşanmayı geri çektiriyo ve tehditler savuruyo sonun o televizyondakiler gibi olacak diye. Yasalar da, adalet de maalesef ve maalesef erkekden yana
0 oy
tarafından
Dertsiz kul mu olur allah herkese sabır versin 
tarafından
Amin canım ama birgunumuz mutlu geçse kocalarımızı övmeye başlıyoruz böyle bı dunyadayiz
tarafından
Dünya kötü olmuş diyolar ama bence dünya aynı dünya insanlar değişiyor surekli
tarafından
Çok haklısın:(
0 oy
tarafından
Eziyet eden de kadın çeken de kadın hele ki kadının kadına uyguladığı psikolojik şiddet cigirdan çıktı ben en çok bunlara üzülmeye başladım erkekler anlamıyor her şeye bir bahane buluyor da kadın kadına nasıl böyle yapar anlam veremiyorum 
tarafından
Erkek doğuran altın doğurdum sanarmis bunlar da o kafadan işte.
tarafından
O kadar çok haklısın ki bişey diyemiyorum soyliycek
tarafından
Bizim avantajımız ne biliyor musun erkek annesi olursak bunlar gibi olmayacağız. Bizim başımıza gelenler bir başkasının başına gelmeyecek. Hep bu şekilde ediyorum ben Allah'ım erkek evlat verecekse bir başkasının canını ciğerini yakmayan bir evlat etsin inşallah. Efendi saygılı dinine düşkün doğruyu yanlışı ayırt eden bir evlat olsun inşallah. Olsun ki kadının yerini haklarını bilsin ona göre davransın
tarafından
Çok güzel ve özel bı dua amin canım insllh vercekse hayırlısı olsun başka bı insanın canini yakmayan dediğin gibi dinine bağlı bı evlat rabbim hepimize öyle evlat nasip etsin inşallah
tarafından
İnşallah canım inşallah ♥️♥️
0 oy
(781 puan) tarafından
Yalan dünya işte imtihan dünyası insanlar illaki birileriyle imtihan oluyor ya eş ya akraba ya çocuğu yada hastalık yokluk herşey insanlar için burda bizler sadece kadınların dertlerini konusuyoz peki söylediğin gibi kocalarımız da derdi yok sanıyoz kaynanalarin da tabi Allah sonumuzu hayır etsin inşallah Allah dermansız dert vermesin kimsenin hayatı dört dörtlük deil Allah dinden imandan ayırmasın şuan kimler ne halde acı çekiyor bilmiyoruz Allahım dettlilere derman hastalara şifa borclularada borçlarını ödemek nasip etsin haramdan beladan yurdumuzu yuvamızı çocuklarımızı ailemizi korusun Allahım duadan başkada bisey gelmiyor elimizden 
tarafından
Çok güzel bir dua ettin canım amin . dediğin gibi elimizden birşey gelmiyor başa gelen çekilir hesabi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 804 göst.
0 oy
2 cevap 264 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 473 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 921 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu