0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (430 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benm temizlik anlayışım ev süpür yeri sil toz al banyo tuvalet çamaşır yıka bu yani. Bayram temizliği bahar temizliği.

Eşim şöyle  istiyor misafir gelince heryer temizlenwcek halılar silinecek koltuklar silinecek nereye dokunulduysa silinecek her dışardan gelince banyo yapılcak dışarıdan gelen ne varsa hepsi yıkanacak market eşyaları bile 
Dışardan kim geldiyse ne gelyse herşey yıkanacak. Misafirlikten gelindiğinde banyo yapılcak felan sizcr bu temizlik mi? Hastalık mı ?  

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yani nasıl cevap vereceğimi benmi bilemedim senmi soramadın anlayamadım :ermm::D

(430 puan) tarafından
Çöp atmaya gidildiginde bike banyo neymiş apartmanın içi pismiş israf günah diyorum anlamıyo
tarafından
Eşim ise giderken atiyo çöpü. Zaten beton işinde çalıştığı icin günlük banyo yapar eve geldiği zaman . Saçlarının dibine kadar beton olduğu icin
(430 puan) tarafından
O mecbur cnm ama
tarafından
Aynen canım . Ama çöp atınca da yıkabilmiş elini kolunu ayağını sabunla yıka tamamdır abartmış o konuda
(430 puan) tarafından
Çok sıkıntılıyız
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Çok titizim ama istediğim kadar başarılı olamıyorum bu yıl. 
0 oy
tarafından

Ne gibi mesela ? Biraz detay verirmisin :) 

tarafından
Çok titiz değilim ortalık düzgün ve lekesiz olsun yeter
tarafından
Aynen bazıları aşırı titizler o derece titiz değilim ama çamaşır suyunu koltuklarım, sandalyelerim ve halılarım dışında heryere kullanırım . Çünkü onlar koyu renk geri kalan heryeri çamaşır suyu domestos kullanırım
0 oy
(164,039 puan) tarafından
disardan eve girince genzini yalacak sekildr camasir suyu kokmali ☺
0 oy
tarafından
günlük temizliği yaparım dağınıklığı hep toplarım çöp bırakmam büyük temizliği geceleri yaparım 
0 oy
tarafından

Koliyle çamaşır suyunu ver geri dur :woot:

0 oy
tarafından
Soruyu net sorsan nasıl yani 
(430 puan) tarafından
Temizlik sadece ev süpürüp silmek toz almak mı yani
0 oy
tarafından
Evimi b.k goturmuyosa benden iyisi yok "D 
0 oy
tarafından
Yemek yaparken elimi on kere yikarim. Mesela buz dolabini acarim ya hemen yıkarim deterjanla. Ama camlar batarsada umursamam cok. Kırlentleri surekli yikarim ama evi hergun supurmem. Neyim bende anlamadim :)
tarafından
Haha bende öyleyim valla
0 oy
tarafından
Bence bu hastalık bacım her misafir geldiğinde halı koltuk silmeye kalksak ooo olmaz yani 

Dışardan gelince banyo yapılır olabilir yada virüsten dolaylı market poşetleri silinir edilir ama bence diğerleri çok fazla 
(430 puan) tarafından
Virüs olmadan önce de cnm market poşetlerini hep atıyoruz herşeyi yıkıyoruz bnde yoruluyorum yardım da etmiyo
0 oy
tarafından
Sorunu anlamadim kendi dilimce cevapliyim  cam silme kurulama bezim ayri toz bezim ayrıdır temizlige ilk önce oyalayanlardan başlarım ayda 1 mutlaka buzdolabi ic dış silerim altininceker siler süpürürüm mutgak dolabı ic dis hepsinin bezleri ayrı bulasik makinasi tableti cok guzel cikariyo bu arada baza altlari dolaplarimiz ayakkabılık camasir makinasi ic dis bulasik makinasi ic dış en son halıları kaldırırım koltuk altlari tüller yikanir o ara camlar silinir koltuklar silinir örtüler serilir her yer süpürür sonra silerim  onceden 1 gunde biten isim çocukla 3 gun agir ağır bitio iste istedigim gibi de olmuo zaten evim cok eski ne yaparsan yap temizlik belli olmuo cocugumda izin vermio herseye karisiyo  kendimi parcalamayi biraktim artik olduğu kadar
tarafından
Günlük yaptiklarim da kalkar kalkmaz yatakları toplar kahvaltıdan sonra toz alir süpürürüm evi en son tuvalet banyo yikarim
0 oy
tarafından

Hastalığa doğru ilerliyor:O

(430 puan) tarafından
İlerleme değil hastalık cnm
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Eşinin ki hastalık ben deterjan kullanımını azalttım artık benim anlayışıma göre deterjani çok kullanmak temiz olmak anlamına gelmiyor. Zaten çiğ ve çamaşır suyu kokusu aldım mi o gün hiç birşey yiyemiyorum deterjan düşman oldum. Sadece banyoda biraz yoğun kullanıyorum ona çözüm bulamadım malesef 

Duvarları beyaz sabunla silerim mutfakta yağlı olan şeyleri kaynatir limonla ovarim 

Temizlik demek güçlü deterjan demek değil iyice ovmak bol durulamak demek bence
0 oy
tarafından
düzenlendi
Misafir gelecek diye temizlik yapmam evin 7/24 zaten temizdir bu ara hariç sjsjsja
(430 puan) tarafından
Bubara ne cnm
tarafından
Düzelttim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,160 göst.
0 oy
5 cevap 241 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 893 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde curious (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,135 soru

24,353,781 cevap

346,621 kullanıcı

...