0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Annem babam arkamdakardır. Bazı konularda bunu hissettirirler. Fakat bir konu var Kı ya anlamak istemiyorlar yada neden bilmiyorum belkide ben abartıyorum. Annem babam Yaklasık 6 yıldır ayrılar.bundan 7 yıl once evlendim. Evliliğinin daha 7. Ayında eşimle aslında anlasamadıgımızı eşimin sadece evlenebilmek için bana kendini farklı tanıttıgını fart ettim. Örnek vermek gerekirse bana hiç aileci olmadıgını vs anlattı hep sonra anladım ki ben ondan fazla aileci adam görmedim. Neyse hep ben dava actım o yalvardı duzelcem dedi. Bu düzelcem dedik e annem barışın cocuk var dedi. Ama artık cok yoruldum en son annemi karsıma alıp anlattım. Nasıl evimize karıştırttığını, bana sürekli bağırdığını benim de susmadıgım için birbirimizi yediğimizi ve en sonda bana aylarca el sürmediğini ne zman seni bırakacağım dediğimde yanasmaya calıstıgını anlattım. Ben mi farklı dusunuyorum acaba kızım bana benim anlattıklarımı anlatacak herhalde o damadın içinden geçerim. Ben ne anlattıysam ***** saçma konustu annem. Haklısın ama bagırıyor da bosver cevap verme git içeri diyor. Adam adlı adına gerizekalı diyor susayım mı yani? Eve karıstırtıyor diyorum olsun o çbürkğnün huyu napalım diyor. Bana dokunmuyor ayrı yatıyor diyorum evlenirken senden o kadar büyük oldugunu biliyordun böyle olacagı belliydi diyor. Ben ne bileyim ana olarak anlatsaydı o zaman ki tamam belki saglık bozulmua olabilir ama yanımdan gecerken bile yaklasmıyor. Cıldırıcam adama ayrılalım diyorum susuyor cok istiyorsan al cocukları git diyor annem sacma sapan konusuyor ne yapayım anlamıyorum

2 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
E sen dedin annem asla evli kalamzsin o adamla demiş diye 
(12,026 puan) tarafından
Kız diyor işte şimdi konustum bana boyle diyor şimdi de. Anlamıyorum ben bunu. Ayrılacağım pazartesi dava acımaya gidecegim dedim. Bunları dedi
(6,676 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok zor
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Annen niye ayrılmış babandan o zaman annenin derdi senin ayrılıp ayrılmaman değil ki onlara yük olacagindan korkuyor bence 
(12,026 puan) tarafından
Babam borc yapmıs ondan ayrıldı. Anne dokunmuyor diyorum aman. Baban bana dokunmasan ben ses cıkartmadım diyor.
(7,436 puan) tarafından
Asıl annen ayrılık sebebi karaktersizlik kusura bakma annen ama hastalıkta sağlıkta dar da zorda destek olmayacaksa ne güne duruyor.senin olayın tam ayrılmalık
(12,026 puan) tarafından
Şimdi o da borcu gizledi eve icra geldi birde sakladı fark edilmicekmiş gibi o da yaptıgı az sey degil
(7,436 puan) tarafından
Ha gizli gizli yapiyirsa o ayrı.ama sonuç olarak annen tek bir olayda ayrilabiliyirsa sen de bu yaşadıklarınla ayrilabilirsin hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın bir başkası için yaşama kendin için yasa kendine değer ver

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 812 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 703 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 593 göst.