0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar sabaha doğru yan dönerken 2 sefer karnımın içinden kemik çıtlıyor gibi ses geldi. İlk defa oldu böylr bir şey. 23+6 yım içime korku düştü. Bebeğime bir şey mi oldu acaba :( hiç başına gelen var mı? Öyle ani de dönmedim her zamanki gibi dönmüştüm. 

3 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Benim iki gebeliğim de de oldu bebeğin kemiklerinden çıkıyormuş o ses doktorum öyle demişti korkma canım korkacak bişey yok.
(426 puan) tarafından
Ayy çok şükür inşallah öyledir. Kız nasıl korktum. Bildiğin kemik çıtlamasıydı iyice. Demek öyle kemik sesleri duyulurmuymuş. Tek bir şey olmasında. Rabbim bebişlerimizi korusun.
(704 puan) tarafından
Evet canım öyle bişey olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut.Saglikla al kucağına bebeğini inşallah canım.Arada citlar o korkma sen ben de ilk çok yadirgamistim ama sonra alıştım :)
(426 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun amin inşallah :)
(704 puan) tarafından
Senden de canım :)
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım sana öyle gelmiştir öyle olsa bütün bebekler sakat doğardı :)) 
(426 puan) tarafından
Yok kız valla bildiğin kemik çıtlamasıydı. Bebeğin kemiğinden geliyormuş o ses. Bi arkadaşımızında başına gelmiş.
(1,328 puan) tarafından
Tamam canım yani korkulacak bir durum yok demek istedım korkma çokta tedirginsen acile git canım için rahatlar
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bazı hamileler duyarmış o sesi bengin kemiklerinden geliyormuş. Bemde duydum 4 -5defa kameradandım anlamlara anneme. Doktora sordum oda bilmiyorum dedii ama sonradan öğrendim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 332 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,289 cevap

336,073 kullanıcı

...