0 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
6.30 da kahvaltisini hazrlyorum hergun ancak bebegim dün ve bugun cok huysuz eşim hazrlyor eşime ayp olurmu kalkamiyorum bazen

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden ayıp olsun ki canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim esimle anlastik her sabah bana sandvic hazirlayip gidicek cunku benim bebegim firsat vermiyor pek. Ve ben onlari yiyerek onun cocugunu besliyorum o yuzden seve seve yapacak. Senin esine kahvalti hazirlaman ne kadar guzel ve normalse onun da sana hazirlamasi o kadar normal ve guzel 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim kocam hergün bendn önce kalkar çayı hazırlar beni uyandırır ben kahvaltı hazırlarım beraber yaparız i işe gider hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor o yüzden hiçbirsey demez dün çok karnım ağrıyordu ev işi bile yapamadım gece uyuyamadım sabah kalkma uyu sen dinlen dedi sağolsun üstünden köprü olsa geçmem hakkını da asla yiyemem eşimin dün yemek bile yapamadım kendisi aldı geldi birseyler sağolsun 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Yok kız neden ayıp olsun eşin o senin yeri gelir sen yaparsın yeri gelir o yapar. Önemli olan içinizden gelerek güler yüzle yapmaaniz. Bizimki sabah işten geldi uyuyacak misin yoksa hazırlayayım mi dedi:) dedim beraber hazırlayalım yok sen yat sosyal medyada takıl dedi. Hazır olunca seslenirim dedi. Biz de öyledir kim kendini daha enerjik hissediyorsa o hazırlar. 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İkinci cocuk olunca gece 10 kere kalkan bn kahvalti falan hazrlamiyi biraktm n ayibi valla kusura bakamsin bnde insanim allah var zaten seslenmiyoda agzina cerez meyve falan atip cikyi allah ragzi olsn 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 311 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 605 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 576 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,143 soru

24,120,811 cevap