0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Sorum yukarida

7 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
En azından bı 1 ay fln koyma cnm hatta erkek bebekleri hiç koyma 
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 aylıkken yaptım bir ay geçti koydum hiç bir sıkıntı da yaşamadım zaten iyileşmesi bir hafta sürdü
0 oy
(9,610 puan) tarafından
5 aylıkken sünnet oldu 5 buçuk aylıkken koymaya başladım ama tabi ilk zamanlar çok çok az tutuyodum 5er dakika zaten garipseyip oturmamıştı artık o onun gözüne ne geldiyse korkusundan ayakta duruyodu☺☺ 
0 oy
(382 puan) tarafından
Mumkunse 1 ay koymayn hemn hemn derdnide anlatamz kucuk dha
0 oy
(6,920 puan) tarafından
1ay koymadm bn
0 oy
(566 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/CJRJDJuJUk-/?igshid=1j9anrq52a3tm

Nerdeyse hergün soruluyor canım burda anneler genelde kararsız kalıyor bazıları amann hepimizi küçükken koymuşlar ne olacak diye konuşuyor falan ama asla koymamalısın bebeğini yürütece birçok zararı var hiç yararı olmadığı gibi. Biz hastanede bize gelen her aileye 2 uyarıda bulunuyoruz. Birincisi asla bebeğinize tv izletmeyin 1 yaşına kadar bulunduğu odada tv açık bile olmasın ikincisi asla yürüteç kullanmayın çünkü yürüteç bebeğinizin doğal süreçte gerçekleşecek olan yürüme becerisini engeller erteler. Sende lütfen kullanma.

Denge kurmasına bir katkı sağlamayağı için düşerken nasıl dengesini kuracağını öğrenmesini engeller. Yürüteç bebeğinizin yürümesine yardım etmez aksine yürümesini geciktirebilir. Çünkü yürütece koyulan bebek aslında adım atmaz parmak uçlarıyla kendini ittirir.

Henüz kendini dik tutamayacak durumda kullanıldığında omurgasına ciddi zararlar verir.

Tüm vücut ağırlığı kalçalara bineceği için kalça problemlerine sebep olabilir. 

Kontrolsüzce hareket ettiği için üzerine düşüreceği bir eşya kafa travmalarına sebep olabilir
0 oy
(45,024 puan) tarafından
6 ayda oldu 8 ayda koydum yurutece ama 10 gecmicek sekilde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 330 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 526 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,712 soru

24,158,800 cevap

335,262 kullanıcı

...