0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından
Ben eşimle 6 yıl konuştum ailem hiç istemedi dördüncü senede söyledim ikna etmem iki sene sürdü:) ama şimdi eşimi çok seviyorlar babam yaptığı herşey den çok pişman siz nasıl evlendiniz var mı hikayeniz :) 

47 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

Bizde severek evlendik,annem hic istmedi,iki yil bekledik o ayri sehirde ben ayri sehirde,annem gorusmemizi istemiyordu,o tee istanbuldan sadece bir saatligine de olsa beni görebilmek icin edirneye geliyordu gizli gizli buluşuyorduk,annem düğünüme iki hafta kalaya kadar laf ediyordu,hatta dugun sinrasuda laf ediyordu, iki yıl olcak evlendigimiz,annem simdi o benim oglum diyor,bosuna uzmusum sizi de kendimide diyor hatta esimin sesini duymayinca özlüyormuş,ara ara arıyor kocisimi ozledim oglum seni diye :D

-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Bnde eşimle 9Yıl  knustum   anma ailem vermedi bende kaçtım kısa net  cnm
0 oy
tarafından
Universitede tanıştık 3 yıl çıktık. Tanismamizin ilk aylarinda ailelerimizle  tanıştık. 5 yıldır evliyiz. 
0 oy
tarafından

Severek evlendik. Tanışıp evlenmemiz iki ay içinde oldu. Bizde nasıl olduğunu anlamadık. :)Şuan 7 yıllık evliyiz<3

0 oy
(7,296 puan) tarafından
Görücü usulü evlendim iyi ki de evlendim Allah razı olsun eşimden❤❤❤
0 oy
(68 puan) tarafından
Ben eşimle üç ay konuştum üç ayın sonunda istedi ailem vermeyince kaçırdı  :D şuan 1,5 yıllık evliyiz Rabbime binlerce kez şükürler olsun onu nasip ettiği için :) şuan ailem tarafından da çok seviliyo başıma gelen en güzel şey eşim valla
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben 10 sene sevdim esimi annem vermedi en son vermezsen kacarim dedjm yalandan mecbur vermek zorunda

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,206 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 756 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,379 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,394 soru

24,110,646 cevap

332,948 kullanıcı

...